Life

Ce s-a ales de Rafaelo de la Puterea dragostei. A cântat cu Vulpița, iar acum face furori pe Tiktok

16.03.2021 | 16:50
Ce sa ales de Rafaelo de la Puterea dragostei A cantat cu Vulpita iar acum face furori pe Tiktok
Rafaelo, fost concurent la Puterea dragostei. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Rafaelo, fostul concurent de la Puterea dragostei, a știut să profite de celebritatea pe care și-a câștigat-o în show-ul matrimonial de la Kanal D, iar acum este unul din cei mai urmăriți artiști de pe TikTok din România.

Emisiunea Puterea dragostei a lansat în ultimii doi ani o serie de vedete, iar unul dintre cei care au devenit populari datorită acestui reality, pe lângă Jador, Bianca Comănici, Bogdan Mocanu sau Iancu Sterp, este Rafaelo.

ADVERTISEMENT

Cântărețul de muzică de petrecere a tatonat cu scena de mai multă vreme, dar lucrurile au devenit mai serioase după ce a ieșit din casa Puterea dragostei.

Rafaelo de la Puterea dragostei, succes uriaș pe TikTok

Anul trecut, Rafaelo a apărut destul de des la Acces direct, acolo unde a jucat un rol important în telenovela Vulpiței și a lui Viorel, zvonindu-de la un moment dat faptul că Veronica Stegaru ar fi fost îndrăgostită de el.

ADVERTISEMENT

Cântărețul a lansat și o melodie de succes împreună cu Veronica din Blăgești, „Sushi Maki”, care a ajuns la peste 12 milioane de vizualizări pe Youtube.

Rafaelo și-a văzut în continuare de muzică după ce serialul Vulpița de la Antena 1 s-a terminat, iar noua sa preocupare pare a fi TikTok-ul, rețea unde are parte de un succes uriaș.

ADVERTISEMENT

Pe TikTok, Rafaelo e urmărit de aproape 650.000 de persoane. Cântărețul postează aproape zilnic tot felul de videoclipuri amuzante, iar unele dintre ele se viralizează imediat.

Rafaelo a intrat în casa Puterea dragostei în luna mai a anului 2019, însă nu a avut foarte mare noroc la iubire, șederea lui în competiție nefiind așa cum și-ar fi dorit el.

ADVERTISEMENT
rafaelo puterea dragostei
Rafaelo de la Puterea dragostei postează des filmulețe pe Instagram și TikTok, iar acestea sunt urmărite de sute de mii de internauți

Discret cu viața personală după ce s-a fript cu Miss Irina

Muzicianul născut în Roman în vârstă de 26 de ani a fost, de altfel, întotdeauna destul de discret cu viața sa intimă, refuzând să vorbească despre partenera lui, fapt pentru care fanele speră în continuare că îl vor cuceri la un moment dat.

De fostul concurent de la Puterea dragostei nu s-au ținut departe nici micile scandaluri amoroase. O fostă iubită cunoscută ca Miss Irina s-a arătat la un moment dat deranjată de cât de apropiat era Rafaelo de colegele cu care filma un videoclip la una din melodiile sale, iar de la acea relație nu se mai știe ce se întâmplă în viața amoroasă a acestuia.

 

ADVERTISEMENT