Life

Ce s-a ales de Ramona Bădescu. Ce planuri are vedeta și de ce a revenit în România 

Iată ce s-a ales de Ramona Bădescu, care a venit în România după patru ani. Vedeta a venit în vizită alături de băiețelul ei.
16.08.2021 | 10:19
Ce sa ales de Ramona Badescu Ce planuri are vedeta si de ce a revenit in Romania
Ce s-a ales de Ramona Bădescu. Ce planuri are vedeta și de ce a revenit în România. Sursa foto: verdict.ro
ADVERTISEMENT

Ramona Bădescu a revenit în România după patru ani pentru a-i arăta băiețelului ei locul în care s-a născut ea. Creatoarea de modă nu a fost de patru ani în vizită în țara natală.

Vedeta a venit în România doar cu fiul ei, Ignazio, fără tatăl micuțului. Cei doi și-au luat o vacanță mai lungă, iar iubitul sicilian al Ramonei Bădescu a rămas în Italia ca să muncească.

ADVERTISEMENT

Ramona Bădescu și Fabio sunt împreună de patru ani, iar creatoarea de modă a devenit mămică în urmă cu doi ani. Aceasta se pregătește să organizeze botezul micuțului, care a fost amânat din cauza pandemiei.

Ce s-a ales de Ramona Bădescu. Ce planuri are vedeta și de ce a revenit în România

Ramona Bădescu a revenit în România, într-o vacanță alături de fiul ei, Ignazio. Vedeta nu a fost de mulți ani în țara natală, fiind blocată la Roma din cauza pandemiei de Covid-19.

ADVERTISEMENT

Vedeta și-a dorit ca fiul ei să cunoască originile mamei sale și locurile în care a crescut. Această călătorie este un cadou pentru micuț, care va împlini doi ani în această toamnă.

„Mi-am dorit să îi fac cadou o călătorie plină de emoții și senzații noi, să cunoască persoane noi, să experimenteze gusturi noi, precum cele cu care a crescut mama lui, deci, într-un cuvânt, să îi prezint țara în care eu m-am născut, să îl aduc să cunoască originile mamei sale, care, de fapt, sunt și jumătate ale lui”, a declarat Ramona Bădescu pentru click.ro.

ADVERTISEMENT

Ramona Bădescu a plecat în Italia după ce a terminat de filmat pentru „Te Cunosc de Undeva”, în 2017. De atunci, cântăreața și creatoarea de modă nu a mai venit în țară.

Aceasta nu s-a gândit că ar putea lipsi atât de mult din România,. Faptul că a devenit mămică în 2019 și apariția pandemiei de coronavirus în anul următor au fost principalele motive pentru care a stat departe de plaiurile mioritice atâta timp.

ADVERTISEMENT

De când a aflat că este însărcinată, Ramona Bădescu și-a dedica timpul copilului ei și al lui Fabio Cali. „De atunci, viața mi s-a schimbat total și mi-am dedicat-o, în exclusivitate, copilului meu, acestui dar minunat!”, a mai spus vedeta pentru sursa citată.

Creatoarea de modă își va boteza copilul

Ramona Bădescu are planuri de nuntă cu iubitul ei, Fabio, care va avea loc în aceeași zi cu botezul cu Ignazio.

În acest moment, vedeta se află în negocieri, pentru că mama ei și-ar dori ca micuțul să fie botezat la Craiova, în calitate de creștin ortodox. Pe de altă parte, tatăl lui Ignazio vrea ca băiatul lui să fie botezat în Italia, din moment ce este catolic.

Ramona Bădescu a vorbit și despre proiectele sale profesionale. Aceasta pregătește ceva nou pe YouTube, unde va vorbi despre experiența de a deveni mămică la 50 de ani.

„Am un proiect pe care o să-l vedeți cât de curând pe canalul meu de Youtube, acolo unde voi povesti și altor mămici despre experiența mea de a deveni mamă la 50 de ani și tot ce presupune acest lucru, sfaturi, idei propuneri de rețete bune și gustoase, îl voi lansa în curând.

De asemenea mai am niște propuneri cărora le voi da curs din această toamnă”, a mai spus Ramona Bădescu.

ADVERTISEMENT