Life

Ce s-a ales de Rareș Prisacariu, câștigătorul Românii au Talent 2023. Ce face acum, a început o viață nouă

Ce s-a ales de Rareș Prisacariu, fostul câștigător de la Românii au talent. A început o viață nouă, alături de familia sa.
31.05.2024 | 10:27
Ce sa ales de Rares Prisacariu castigatorul Romanii au Talent 2023 Ce face acum a inceput o viata noua
Rares Prisacariu, o viață complet nouă după Românii au talent. Sursa foto: youtube
ADVERTISEMENT

Ce face în prezent Rareș Prisacariu, copilul din Botoșani care a câștigat Românii au talent 2023? El a primit voturile celor de acasă după ce i-a impresionat cu memoria sa, de a reține texte foarte lungi. Anul trecut, a ridicat trofeul după ce recitat, într-un mod aparte, textul ”Interviu cu Dumnezeu”, care îi aparține unui pastor american, Bob Moorehead.

Care mai este viața lui Rareș Prisacariu după Românii au talent

Victoria tânărului a stârnit opinii pro și contra. Unii consideră că a câștigat pe merit, deoarece puțini sunt cei care au o memorie asemeni lui Rareș Prisacariu și care pot intona asemeni lui, iar alții cred că nu are neapărat un talent.

ADVERTISEMENT

Dincolo de controversele iscate, viața lui Rareș Prisacariu, dar și a părinților săi s-a schimbat radical. Acum, sunt cu toții stabiliți în București. Invitat în emisiunea ”La Măruță”, micuțul, care a ajuns în clasa a II-a, a mărturisit că locuiește în Sectorul 2 al Capitalei și că nu i-a fost ușor să se desprindă de origini.

”Am fost vocea personajului principal, un monstruleț. Nu a durat mult, nu mai știu. Vreau să-ți povestesc mai multe despre mutarea în București, stau în sectorul 2, mă descurc. Sunt în clasa a-2a, la fel ca la Botoșani.

ADVERTISEMENT

A fost foarte grea alegerea de a mă muta la București, pentru că la Botoșani e viața mea, acolo e casa, acolo am toată familia, dar dacă e să am multe evenimente, lipsesc de la școală, iar școala este cea mai importantă, pentru că nu ai de unde să le știi pe toate.”, i-a împărtășit tânărul lui Cătălin Măruță, în urmă cu două luni.

Lui Rareș Prisacariu i-ar plăcea să intre în politică

Întrebat dacă i-ar plăcea pe viitor o carieră în domeniul politic, fiindcă are calități utile pentru acest domeniu, respectiv pentru a schimba lucrurile în bine, în țară, tânărul a avut un răspuns pozitiv, dar a subliniat că încă este prea mic pentru a face un asemenea pas.

ADVERTISEMENT

”Mi-ar plăcea, dar cred că e prea mult, eu sunt un simplu copil, dar nu cred că sunt atât de pregătit să ajung în politică. Cătălin, vreau să-ți mai arăt ceva, acest sacou e special pentru emisiunea La Măruță și vreau să citești ce scrie aici.”, a continuat fostul câștigător de la Românii au talent.

”Scrie că e special pentru Rareș.”, a completat Cătălin Măruță, după care cel mic a oferit detalii despre cum îi este la noua școală. Unii colegi l-au recunoscut, alții nu, dar învățătoarea sa s-a numărat printre cei care și-au dat seama cine este.

ADVERTISEMENT

Rareș nu și-a dorit să facă o comparație între actualii colegi de clasă și foștii lui colegi, din Botoșani, pentru a nu crea supărări. De altfel, minorul a mai precizat că nu merge doar la școală, ci face și cursuri de actorie și jurnalism.

Care este visul lui Rareș Prisacariu

Rareș este foarte determinat să urmeze o carieră în actorie. Deși este încă foarte mic pentru a ști cu exactitate ceea ce va face pe mai departe, el vrea să se pregătească temeinic și speră să prindă un rol într-un film.

”La școală unii mă recunoșteau, alții poate au auzit de mine, doamna m-a recunoscut și ea, sunt ok, drăguți. Să știi că nu pot face o comparație între cei de la Botoșani și de la București, pentru că se vor supăra.

În București nu e ca și cum nu fac nimic, sunt la Academia de Teatru și Film, merg la fiecare sfârșit de săptămână. Vreau să fiu actor, acesta e visul meu. Eu mi-am pus o dorință la Crăciun, acela de a-mi aduce un rol într-un film și cred că visul meu se va îndeplini. Eu fac și cursuri de jurnalism.”, a mai precizat Rareș Prisacariu.

ADVERTISEMENT
„A încălcat legea?” » Arpad Paszkany și tânăra sa iubită s-au întâlnit cu...
„A încălcat legea?” » Arpad Paszkany și tânăra sa iubită s-au întâlnit cu un politician foarte controversat la Hilton Budapesta
Turişti străini, îmbătaţi şi jefuiţi în baruri din Centrul Vechi al Capitalei
Turişti străini, îmbătaţi şi jefuiţi în baruri din Centrul Vechi al Capitalei
EXCLUSIV | Cornel Dinu, după îndepărtarea lui Iulian Mihăescu de la Dinamo: „Florentin...
EXCLUSIV | Cornel Dinu, după îndepărtarea lui Iulian Mihăescu de la Dinamo: „Florentin Petre este mai uşor de dirijat”
Cuplu din Israel, dezamăgit de Bucureşti la finalul concertului Coldplay.
Cuplu din Israel, dezamăgit de Bucureşti la finalul concertului Coldplay. "Preţuri la fel de mari ca în Italia"
Ca şi Irinel Columbeanu, un alt bărbat celebru şi-a pierdut toţi banii şi...
Ca şi Irinel Columbeanu, un alt bărbat celebru şi-a pierdut toţi banii şi a ajuns să lucreze ca şofer
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Primele IMAGINI cu RADU MAZĂRE în LIBERTATE! Fostul primar, pus pe LIPELI
Primele IMAGINI cu RADU MAZĂRE în LIBERTATE! Fostul primar, pus pe LIPELI
Cine e românca, iubita unui miliardar, care a apărut la brațul fiului lui...
Cine e românca, iubita unui miliardar, care a apărut la brațul fiului lui Donald Trump. Nimeni nu se aștepta la așa ceva
Marius Manole, reacție total ciudată. Ce a făcut actorul după ce și-a ieșit...
Marius Manole, reacție total ciudată. Ce a făcut actorul după ce și-a ieșit din minți
Anca Molnar, condusă pe ultimul drum cu ropote de aplauze. Mesajul cutremurător al...
Anca Molnar, condusă pe ultimul drum cu ropote de aplauze. Mesajul cutremurător al soțului și al fiului ei. ''Îți spunem adio, iubirea noastră!''
L-a părăsit pe milionarul ardelean András Lénárd, patronul fabricii de bere Csíki Sör:...
L-a părăsit pe milionarul ardelean András Lénárd, patronul fabricii de bere Csíki Sör: „Nu mai este cale de întoarcere”
Cine a fost „Doamna de fier” a medicinei românești. A lansat o revoluție...
Cine a fost „Doamna de fier” a medicinei românești. A lansat o revoluție socială. „Să adaugi ani vieții și viață anilor”