Life

Ce s-a ales de Sergiu, tăticul călăreț din Iași care a emoționat România. Ce a făcut în realitate cu banii donați

09.04.2021 | 12:56
Ce sa ales de Sergiu taticul calaret din Iasi care a emotionat Romania Ce a facut in realitate cu banii donati
ADVERTISEMENT

În urmă cu un an, Sergiu Ciobotaru, tăticul călăreț din Iași a emoționat o țară întreagă, iar oamenii s-au mobilizat să îl ajute cu bani după ce i-a cunoscut povestea impresionantă de viață și au văzut în ce condiții trăia împreună cu familia lui,

Bărbatul a devenit un adevărat erou în ochii multora, iar povestea lui a ajuns la inimile tuturor. S-au făcut donații pentru a-și cumpăra o casă în care să trăiască decent cu ai lui, însă lucrurile au luat o întorsătură neașteptată în ultima vreme.

ADVERTISEMENT

Greu de crezut, dar Sergiu și-a vândut casa obținută din donațiile oamenilor miloși și s-a mutat înapoi în ghetou. Totuși, în curtea amărâtă a băiatului se află parcat un BMW X6.

Sergiu, tăticul călăreț, fără casă, dar cu BMW în curte

Casa în care s-a mutat Sergiu cu familia lui a fost înstrăinată, iar aceștia au ajuns înapoi în baraca modestă în care locuiau înainte, notează bzi.ro.

ADVERTISEMENT

Unul dintre vecinii din zonă a făcut câteva declarații despre ce s-a întâmplat cu bărbatul pentru care s-a mobilizat lumea ca să aibă un trai mai bun, printre cei care i-au oferit o mână de ajutor numărându-se inclusiv sportivul Cătălin Moroșanu.

„A fost vândută casa, nu mai stă Sergiu aici. Am înțeles că ar fi vorba despre niște interlopi care s-au mutat aici. Nu știm prea multe, pentru că evităm să interacționăm cu ei. Înainte să plece de aici, Sergiu dădea petreceri, era plină curtea… În fine, nici nu vreau să-mi aduc aminte”, a declarat un locuitor din zonă pentru bzi.ro.

ADVERTISEMENT
sergiu tăticul călăreț
Sergiu, tăticul călăreț din Iași, a rămas fără casă luată din donații. Foto: bzi.ro

Prins la volanul unui VW fără permis în mai 2020

După campania dusă pe toate căile pentru ajutorarea sa, Sergiu a început să aibă un comportament de neexplicat pentru mulți, semn că nu poate renunța la vechile metehne.

Bărbatul s-a ales anul trecut inclusiv cu un dosar penal. Pe 13 mai 2020, mai exact, Ciobotariu a fost prins de polițiști conducând un autoturism marca VW Golf, deși acesta nu avea permis de conducere.

ADVERTISEMENT

Ieșeanul a devenit cunoscut în timpul pandemiei când a mers călare pe cal la maternitatea unde născuse nevasta lui, imaginile cu acesta impresionând o țară întreagă.

 

 

 

ADVERTISEMENT