Life

Ce s-a ales de Syda, fostul soț al Elenei Băsescu. Cum arată și cine e, de fapt, femeia care îl va face tătic din nou

Syda, fostul soț al Elenei Băsescu și ex-ginere al fostului președinte al României, Traian Băsescu, și-a refăcut viața după divorțul de vedetă.
24.08.2021 | 09:25
Ce sa ales de Syda fostul sot al Elenei Basescu Cum arata si cine e de fapt femeia care il va face tatic din nou
Bogdan Ionescu, zis Syda, fostul soț al Elenei Băsescu. Foto: evz.ro
ADVERTISEMENT

Bogdan Ionescu, poreclit de prieteni și de presă Syda, are o cu totul altă viață după mariajul încheiat cu Elena Băsescu. Bărbatul și-a găsit fericirea în brațele unei turcoaice pe nume Sheila. Recent, acesta a aflat că va deveni tătic.

Pe lângă cei doi copii pe care îi are cu Elena Băsescu, Syda va avea un al treilea copil, rod al iubiri dintre el și partenera cu care este de ceva vreme împreună.

ADVERTISEMENT

Syda și Sheila și-au făcut publică relația la scurt timp după ce au început să fie împreună. Cei doi au petrecut perioada de izolare împreună în starea de urgență.

Syda are nevastă bazată

Porumbeii au făcut anul trecut un jurnal pe Instastory. În respectivul jurnal de pandemie le spuneau urmăritorilor ce fel de activități făceau în fiecare zi pentru a omorî monotonia.

ADVERTISEMENT

Sheila și Bogdan s-au cunoscut mai bine în perioada izolării, petrecute în satul Mălureni din județul Argeș. De altfel, anul pandemic le-a adus și minunata veste că vor deveni părinți.

Cei doi și-au unit destinele în fața ofițerului de stare civilă în luna septembrie a anului trecut. Sheila fusese cerută în căsătorie în primăvara lui 2020. Nu a durat mai mult de câteva luni până când au spus amândoi „Da!”.

ADVERTISEMENT

Se pare că fostul soț al Elenei Băsescu s-a orientat destul de bine. Asta deoarece partenera lui nu este de ici, de colo. Presa a supranumit-o în câteva rânduri regina imobiliarelor. Femeia are experiență destul de mare în acest domeniu și, evident, și bani pe măsură.

Chiar dacă a divorțat de 5 ani de Elena Băsescu, Bogdan continuă să păstreze o relație cordială cu fosta soție de dragul celor doi copii. Acesta petrece timp cu cei mici de fiecare dată când poate și este alături de ei mai ales în marile sărbători ale anului.

ADVERTISEMENT

Sofia Anais și Traian Junior au rămas în îngrijirea mamei în urma separării, însă acum Syda va avea din nou responsabilitatea creșterii unui alt copil, cel conceput cu Sheila.

Syda și Sheila Ionescu vor deveni părinți. Foto: Instagram
Sheila Ionescu, soția lui Syda, este turcoaică și o pricepută afaceristă în domeniul imobiliarelor. Foto: spynews.ro

Bogdan, fiul controversatului Bebe Ionescu

Syda a fost pe perioada căsniciei cu Elena Băsescu unul dintre cele mai vânate personaje din spațiul public românesc. A atras atenția tuturor ascensiunea lui în anumite funcții importante pe vremea când Băsescu era președinte.

Ziarul Jurnalul scria acum 6 ani că Syda a fost ajutat financiar și promovat în tot felul de afaceri și instituții de tatăl său, Bebe Ionescu, din umbră.

Bebe Ionescu a fost considerat de jurnaliștii de investigație unul dintre cei mai influenți oameni de afaceri din guvernele conduse de PDL. Omul de afaceri era extrem de apropiat de fostul ministru Adriean Videanu.

 

ADVERTISEMENT