Life

Ce s-a ales de Sylvia Sîrbu, prima soție a lui Andrei Ștefănescu. Din ce face bani acum

Ce s-a ales de Sylvia Sârbu, prima soție a lui Andrei Ștefănescu? Iată din ce face bani blondina în prezent.
28.07.2021 | 17:54
Ce sa ales de Sylvia Sirbu prima sotie a lui Andrei Stefanescu Din ce face bani acum
Ce s-a ales de Sylvia Sîrbu, prima soție a lui Andrei Ștefănescu. Din ce face bani acum. Sursa foto: libertatea.ro
ADVERTISEMENT

Sylvia Sîrbu, prima soție a lui Andrei Ștefănescu, urca pe marile scene din România, cu mai bine de 15 ani în urmă. Blondina a făcut parte din trupa A.S.I.A. și a fost în atenția presei după divorțul de fostul soț.

Cântăreața a dezvăluit din ce face bani la momentul actual. Viața ei s-a schimbat radical și a plecat în România de câțiva ani, unde are o altă ocupație și nu cea care a făcut-o celebră.

ADVERTISEMENT

Ce s-a ales de Sylvia Sîrbu, prima soție a lui Andrei Ștefănescu. Din ce face bani acum

Sylvia Sîrbu este prima soție a lui Andrei Ștefănescu. Cei doi s-au căsătorit civil în 2009, dar au divorțat în 2012. Prezentatorul TV și-a acuzat fosta soție de adulter și chiar a angajat un detectiv care să o urmărească, la vremea respectivă.

După divorț, Sylvia a încercat să se relanseze în muzică, dar nu a mai avut succes. De ceva timp, blondina locuiește în Ibiza, unde a devenit instructor de fitness. În plus, pandemia de COVID-19 a ajutat-o să-și traseze o altă direcție în viața ei.

ADVERTISEMENT

Fosta componentă a trupei A.S.I.A. nu a plecat din țară pentru a dansa în cluburi, ci pentru

„Am profitat de pandemie pentru a trasa o nouă direcție în viața mea. Am creat o aplicație de meditații ghidate. Prin meditație ne putem schimba viața, accesăm inconștientul.

Eu în Ibiza am venit să fac yoga, nu să dansez în cluburi. A trecut vremea lor. Și aici sunt restricții, se închide tot de la 1 noaptea.

ADVERTISEMENT

Nu se mai poartă mască pe stradă, turiștii sunt însă relaxați, se distrează. Nu am luat Covid, m-am păzit bine”, a declarat Sylvia Sîrbu la Prima TV.

Sylvia Sîrbu
Sylvia Sîrbu a plecat din țară. Sursa foto: Facebook

Sylvia Sîrbu și Andrei Ștefănescu, divorț cu scandal

Sylvia Sîrbu și Andrei Ștefănescu au avut parte de un divorț cu scandal, în urmă cu nouă ani. Prezentatorul și-a acuzat partenera de adulter, după care a angajat un detectiv care să o urmărească.

ADVERTISEMENT

„Zilele acestea au fost un coşmar pentru mine. Acum aproape 10 zile am aflat ceva grav şi am angajat un detectiv să o urmărească.

Viaţa rezervă uneori surprize şi am aflat că eu nu eram atât de special. Nu aş putea să trăiesc într-o relaţie mincinoasă, aşa am fost educat.

Cel mai chinuitor este să te culci lângă un om care ştii că te minte”, spunea Andrei Ștefănescu în 2012, la emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV.

Sylvia Sîrbu a făcut parte din componența finală a trupei A.S.I.A., alături de Sorana Darclee Mohamad, Alina Diana Crișan și „Ianna” Rodica Novac. Trupa s-a destrămat în anul 2006.

ADVERTISEMENT