Life

Ce s-a ales de vila arsă din Izvorani a lui Irinel Columbeanu. Fostul milionar a revenit în locul care a fost cândva un paradis

Irinel Columbeanu a revenit în locul care era cândva un paradis, vila sa din Izvorani. Cum arată acum, după ce a fost arsă.
26.08.2023 | 00:45
Ce sa ales de vila arsa din Izvorani a lui Irinel Columbeanu Fostul milionar a revenit in locul care a fost candva un paradis
Irinel Columbeanu, întristat de cum arată în prezent fosta sa vilă din Izvorani, care a ars. Sursa foto: facebook, youtube ”Fiță cu Adiță”, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Irinel Columbeanu a revenit în locul unde ducea o viață de lux cândva, vila din Izvorani. Doar o ruină, așa arată în prezent imobilul, după ce în 2020 a fost mistuit de un incendiu puternic. Fostul milionar a fost întristat de ceea ce a găsit.

Cum a ajuns să arate vila din Izvorani, a lui Irinel Columbeanu, după incendiul din 2020

Pe Irinel Columbeanu îl mai leagă acum doar amintirile de locul unde a trăit precum un împărat și pe care îl numea ”acasă”. Nu-și imagina vreodată că vila din Izvorani va ajunge astăzi un adevărat maldăr de fiare, lemne și cărămizi. Pe o suprafață de 1.000 de metri pătrați sunt numai ruine.

ADVERTISEMENT

Fostul milionar a fost cuprins de un sentiment de regret când a ajuns din nou la fosta sa casă. Rememorează cele mai importante clipe de care a avut parte aici: petrecerile cu prietenii, nunta, nașterea fiicei sale, Irina, care acum este stabilită peste Ocean cu Monica Gabor.

”Un mare regret. Comparat cu unde stau acum… comparația e groaznică. Eram vecin cu jandarmii. Aici e pontonul unde m-am însurat, ca să zic așa. Unde am făcut nunta, vasul a acostat aici, a început să se clatine.

ADVERTISEMENT

Era să fie o mare nenorocire aici. Barca i-am vândut-o lui Nicușor. Vecinii erau super ok. Erau și jandarmii, era și fiica domnului Băsescu”, a rememorat Irinel Columbeanu în emisiunea online, ”Fiță cu Adiță”.

Irinel Columbeanu are în minte inclusiv momentele când fiica lui, Irina, se plimba prin fața vilei, crescând de la o zi la alta sub ochii lui. Se bucură de faptul că a avut ocazia să o revadă în această vară și a dezvăluit că mai ține legătura cu fosta soție, Monica Gabor, pe WhatsApp.

ADVERTISEMENT

Întrebat despre prietenii care i-au mai rămas alături după ce a pierdut toată averea, Irinel Columbeanu a dat de înțeles că puțini. ”Am văzut-o destul de recent, când am fost în America. Da (n.r. ține legătura cu Monica), ne mai scriem pe WhatsApp. Da (n.r. are prieteni), cei care m-au ars nu mai sunt prietenii mei. Mai există (n.r. prietenie)”, a mai spus fostul milionar.

Cum a ars vila din Izvorani a lui Irinel Columbeanu

În 2020, conacul de la Izvorani, așa cum mai era cunoscut, a fost cuprins de un incendiu devastator. Ore întregi un foc imens a ars întreaga încăpere. Flăcările au pornit de la subsol și s-au extins către parter, etaj și apoi către acoperiș.

ADVERTISEMENT

Vila din Izvorani avea un cost estimativ de 4 milioane de euro, iar în momentul incendiului nu era locuită, Irinel Columbeanu fiind mutat cu chirie, într-un apartament din Colentina. Datoriile pe care le-a acumulat l-au adus în pragul sărăciei.

ADVERTISEMENT