Life

Ce s-a ales de vila de lux de la Izvorani a lui Irinel Columbeanu. Cine este femeia care i-a luat casa fostului milionar

Cum arată și ce a rămas din casa din Izvorani a lui Irinel Columbeanu. Cine este persoana care are în proprietate locuința.
08.06.2023 | 08:14
Ce sa ales de vila de lux de la Izvorani a lui Irinel Columbeanu Cine este femeia care ia luat casa fostului milionar
Cum arată și ce a rămas din casa din Izvorani a lui Irinel Columbeanu. Cine este persoana care are în proprietate locuința. Sursa foto: Wikipedia. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Ce s-a ales de vila de lux din Cioplani, județul Ilfov, a fostului soț al modelului Monica Gabor. Cine este femeia care i-a luat casa fostului milionar. Cu ce a rămas vedeta după ce a pierdut întreaga avere din cauza unor investiții neinspirate.

Cum arată și ce a rămas din casa din Izvorani a lui Irinel Columbeanu. Cine este persoana care are în proprietate locuința

Irinel Columbeanu a spus cum arată și ce a rămas din casa din Izvorani în care a locuit ani la rând, înainte să fie executat silit de bancă. Fostul afacerist a dezvăluit cine este persoana care are în proprietate locuința care a fost lăsată în paragină.

ADVERTISEMENT

Vila de lux nu a mai fost îngrijită după incendiul din octombrie 2020 care cel mai probabil s-a produs în urma unui scurtcircuit. Fostul milionar în euro o cunoaște pe femeia care a cumpărat-o, fiind vorba de o avocată cunoscută.

„Deși o cunosc pe doamna, prefer să nu intru în amănunte. Da, există un proprietar. Se găsește la primăria comunei Ciolpani, acolo e înregistrat. Poate că așa a fost mâna lui Dumnezeu. Eu nu aș fi lăsat-o așa.

ADVERTISEMENT

Doamna a avut niște probleme și cu DNA-ul. Pe respectiva casă e un sechestru asigurator, pentru că această doamnă a avut niște probleme”, a mărturisit Irinel Columbeau pentru cancan.ro.

Irinel Columbeanu speră să cumpere vila din Izvorani

Irinel Columbeanu speră să cumpere vila din Izvorani pentru că regretă foarte mult că locuința nu a rămas în familia sa. Fostul milionar în euro regretă că vila de lux nu poate ajunge la fiica sa, Irina, care locuiește în Statele Unite ale Americii.

ADVERTISEMENT

În prezent, vedeta nu știe dacă și cum se poate ridica un sechestru asigurator. Cel mai probabil trebuie să achite contravaloarea prejudiciului imputat, în cazul actualului proprietar fiind unul foarte mare, de milioane de euro.

Acesta este și motivul pentru care afaceristul caută soluții și visează să cumpere casa în care a trăit și a dat cele mai frumoase petreceri. Se gândește să facă cum a procedat banca care i-a dat creditul, când a trebuit să răspundă cu totalitatea averii sale.

„Scriptic era și această vilă, apoi nu a mai fost. Respectiva doamnă mi-a dat și niște bani. Eu, primindu-i, nu aveam cum să nu respect un contract”, a mai spus Irinel Columbeanu. Avocata nu poate vinde casa din Izvorani pentru că are sechestru asigurator.

ADVERTISEMENT

Din păcate, Irinel Columbeanu nu s-a ales cu nimic, toate operele de artă și mobila fiind distruse de incendiu. Și-a luat din ruine doar câteva haine și un album cu poze. Vedeta e împăcată și spune că putea fi și mai rău.

Viitorii miri, îngroziţi cu gândul la
Viitorii miri, îngroziţi cu gândul la "taxa pe darul de nuntă". Ciolacu explică impozitul de 70% pe veniturile nejustificate
VIDEO | Momentul în care Buzatu primește mita de 1,2 milioane de lei...
VIDEO | Momentul în care Buzatu primește mita de 1,2 milioane de lei de la omul de afaceri care l-a denunțat
FOTO Schimbarea de look a lui Ianis Hagi. Cum se poartă fiul ”Regelui”...
FOTO Schimbarea de look a lui Ianis Hagi. Cum se poartă fiul ”Regelui” în actualul sezon
Spaima litoralului, dezvăluire despre impresarul condamnat la închisoare: Giovanni Becali chiar e mafiot
Spaima litoralului, dezvăluire despre impresarul condamnat la închisoare: Giovanni Becali chiar e mafiot
Fost ofițer CIA: „România poate fabrica noi tipuri de armament pentru NATO, poate...
Fost ofițer CIA: „România poate fabrica noi tipuri de armament pentru NATO, poate juca un rol de lider în UE” | EXCLUSIV
PEDEAPSĂ ANULATĂ pentru Simona Halep?! Anunț uriaș despre verdictul TAS
PEDEAPSĂ ANULATĂ pentru Simona Halep?! Anunț uriaș despre verdictul TAS
VIDEO Judecătoarea care a apărut pe jumătate goală într-o audiere virtuală: „Sunt singura...
VIDEO Judecătoarea care a apărut pe jumătate goală într-o audiere virtuală: „Sunt singura femeie care nu are dreptul să poarte costum de baie”
Ei sunt adevărații câștigători de la Vocea României. Nu au plecat cu marele...
Ei sunt adevărații câștigători de la Vocea României. Nu au plecat cu marele premiu, dar sunt auziți pe toate posturile de radio
Pescobar, reclamat de un celebru interlop. Urmează răzbunarea
Pescobar, reclamat de un celebru interlop. Urmează răzbunarea
Cum a reacționat Gigi Becali când o tânără i-a bușit bolidul de 500.000...
Cum a reacționat Gigi Becali când o tânără i-a bușit bolidul de 500.000 de euro. Reacția lui a devenit virală pe rețelele de socializare
Cine este Larisa, sexy-angajata lui Pescobar! Tânăra se afişează în ipostaze provocatoare, dar...
Cine este Larisa, sexy-angajata lui Pescobar! Tânăra se afişează în ipostaze provocatoare, dar Pescobar jură că nu e nimic între ei: E mâna mea dreaptă!
Anul 2024 este, în zodiacul chinezesc, anul Dragonului. Cum ne afectează?
Anul 2024 este, în zodiacul chinezesc, anul Dragonului. Cum ne afectează?