Life

Ce s-a ales de vila de lux de la Izvorani a lui Irinel Columbeanu. Cine este femeia care i-a luat casa fostului milionar

Cum arată și ce a rămas din casa din Izvorani a lui Irinel Columbeanu. Cine este persoana care are în proprietate locuința.
08.06.2023 | 08:14
Ce sa ales de vila de lux de la Izvorani a lui Irinel Columbeanu Cine este femeia care ia luat casa fostului milionar
Cum arată și ce a rămas din casa din Izvorani a lui Irinel Columbeanu. Cine este persoana care are în proprietate locuința. Sursa foto: Wikipedia. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Ce s-a ales de vila de lux din Cioplani, județul Ilfov, a fostului soț al modelului Monica Gabor. Cine este femeia care i-a luat casa fostului milionar. Cu ce a rămas vedeta după ce a pierdut întreaga avere din cauza unor investiții neinspirate.

Cum arată și ce a rămas din casa din Izvorani a lui Irinel Columbeanu. Cine este persoana care are în proprietate locuința

Irinel Columbeanu a spus cum arată și ce a rămas din casa din Izvorani în care a locuit ani la rând, înainte să fie executat silit de bancă. Fostul afacerist a dezvăluit cine este persoana care are în proprietate locuința care a fost lăsată în paragină.

ADVERTISEMENT

Vila de lux nu a mai fost îngrijită după incendiul din octombrie 2020 care cel mai probabil s-a produs în urma unui scurtcircuit. Fostul milionar în euro o cunoaște pe femeia care a cumpărat-o, fiind vorba de o avocată cunoscută.

„Deși o cunosc pe doamna, prefer să nu intru în amănunte. Da, există un proprietar. Se găsește la primăria comunei Ciolpani, acolo e înregistrat. Poate că așa a fost mâna lui Dumnezeu. Eu nu aș fi lăsat-o așa.

ADVERTISEMENT

Doamna a avut niște probleme și cu DNA-ul. Pe respectiva casă e un sechestru asigurator, pentru că această doamnă a avut niște probleme”, a mărturisit Irinel Columbeau pentru cancan.ro.

Irinel Columbeanu speră să cumpere vila din Izvorani

Irinel Columbeanu speră să cumpere vila din Izvorani pentru că regretă foarte mult că locuința nu a rămas în familia sa. Fostul milionar în euro regretă că vila de lux nu poate ajunge la fiica sa, Irina, care locuiește în Statele Unite ale Americii.

ADVERTISEMENT

În prezent, vedeta nu știe dacă și cum se poate ridica un sechestru asigurator. Cel mai probabil trebuie să achite contravaloarea prejudiciului imputat, în cazul actualului proprietar fiind unul foarte mare, de milioane de euro.

Acesta este și motivul pentru care afaceristul caută soluții și visează să cumpere casa în care a trăit și a dat cele mai frumoase petreceri. Se gândește să facă cum a procedat banca care i-a dat creditul, când a trebuit să răspundă cu totalitatea averii sale.

ADVERTISEMENT

„Scriptic era și această vilă, apoi nu a mai fost. Respectiva doamnă mi-a dat și niște bani. Eu, primindu-i, nu aveam cum să nu respect un contract”, a mai spus Irinel Columbeanu. Avocata nu poate vinde casa din Izvorani pentru că are sechestru asigurator.

Din păcate, Irinel Columbeanu nu s-a ales cu nimic, toate operele de artă și mobila fiind distruse de incendiu. Și-a luat din ruine doar câteva haine și un album cu poze. Vedeta e împăcată și spune că putea fi și mai rău.

ADVERTISEMENT
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului...
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului Piero Ferrari: „Știți ce se întâmpla după?”
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o...
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o sumă înfiorătoare cheltuită
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
"Cum poţi să zici că vreau să-mi omor copilul?" Filmul revoltei dezlănțuite în Leeds, după ce autoritățile au luat în grijă 5 copii ai unei familii de români
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut...
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut evita tragedia: Mi-a lăsat copiii orfani!
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
Povestea resturantului Shorley. Ce se întâmplă cu localul din București care l-a fascinat...
Povestea resturantului Shorley. Ce se întâmplă cu localul din București care l-a fascinat chiar și pe Florin Piersic
Scandal imens provocat de un gest al prințului Harry. S-a lăsat cu demisii
Scandal imens provocat de un gest al prințului Harry. S-a lăsat cu demisii
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am...
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am mutat din țară
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din...
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din țară exact din acest motiv". Cum se înțelege cu Mr.Pink