News

Ce s-a consumat la masa lui Răzvan Ciobanu de la mare. Ce apare scris pe nota de plată

03.05.2019 | 14:55
Ce sa consumat la masa lui Razvan Ciobanu de la mare Ce apare scris pe nota de plata

Ultima consumație de la masa lui Răzvan Ciobanu de la mare a fost extrem de costisitoare. S-a aflat ce au băut și fumat cei care se aflau la petrecerea de Paște de pe litoral, cu câteva ore înainte ca designerul să se urce la volan și să moară în accidentul din comuna Săcele, județul Constanța. Nota de plată a fost de 12,369 de lei.

Ce s-a consumat la masa lui Răzvan Ciobanu: mult alcool și apă de fițe

Răzvan nu consuma alcool, lucru spus de nenumărate ori de prietenii și apropiații fostei vedete Kanal D, lucru care a reieșit cert din rezultatele de la IML. Medicii legiști nu au găsit urme de alcool, însă în sânge s-au depistat substanțe străine (droguri). Cu toate acestea, la masa lui Răzvan a fost mare petrecere având în vedere ce scria pe nota de plată.

Dan Capatos a citit în direct în emisiunea pe care o prezintă la Antena 1 ce conținea bonul de la masa unde a stat Răzvan. S-au cumpărat așa: 36 de doze de Red Bull, 27 de sticle de Coca Cola, 100 de sticle de apă Vittel, 17 sucuri naturale, 3 sticle de vodkă Belvedere, 5 beri Heineken, 4 sticle de Jagermeister, un pachet de țigări Dunhill negru, 25 de apă Perrier și două cocktail-uri, scrie okmagazine.ro.

Ciobanu a fost înmormântat ieri

Răzvan Ciobanu a fost înmormântat ieri. Ce vedete s-au dus să își ia adio

Răzvan Ciobanu a fost înmormântat ieri în Capitală în Cimitirul Progresul din București. A fost condus pe ultimul drum de prieteni și colegi de breaslă. Au venit vedetele Kanal D cu care a împărțit același platou al emisiunii Bravo, ai stil, dar și alte personalități cunoscute ale showbiz-ului românesc.

Vica Blochina, Mircea Solcanu, Alin Gălățescu, Oana Roman și multe alte nume sonore și-au luat rămas bun de la creatorul de modă, cu lacrimi în ochi. Designerul Răzvan Ciobanu a murit într-un accident rutier luni, 29 aprilie, în a doua zi de Paște. Computerul de la bordul mașinii indica faptul că vedeta rula cu cel puțin 160 de kilometri la oră, impactul cu copacii fiind fatal.