News

Ce s-a descoperit în corpul lui Răzvan Ciobanu la autopsie. Ce făcuse pe o terasă înainte de accident

04.05.2019 | 11:49
Ce sa descoperit in corpul lui Razvan Ciobanu la autopsie Ce facuse pe o terasa inainte de accident
Moartea lui Răzvan Ciobanu s-ar fi produs pe fondul consumului de droguri

Ies la iveală noi detalii în cazul  tragicului accident rutier în urma căruia și-a pierdut viața Răzvan  Ciobanu.  De-a lungul anchetei demarate de oamenii legii în acest caz au apărut numeroase ipoteze, care mai de care mai șocante. S-a vorbit inclusiv despre crimă sau sinucidere, variante infirmate însă de autorități. Anchetatorii au făcut însă o descoperire care i-a lăsat fără cuvinte.

Substanțe interzise, descoperite în corpul lui Răzvan Ciobanu

Autoritățile nu neglijează absolut deloc ipoteza ca Răzvan Ciobanu să-și fi pierdut viața din cauza drogurilor, mai ales că necropsia efectuată asupra trupului neînsuflețit al fostului creator de modă ar fi oferit probe concludente în acest sens.

Testele preliminare în cazul morții lui Răzvan Ciobanu au indicat că fostul designer avea în corp nu mai puțin de cinci substanțe interzise, astfel că anchetatorii iau foarte serios în calcul varianta ca accidentul să se fi produs pe fondul consumului de stupefiante.

Răzvan Ciobanu a murit în urma unui grav accident rutier
Răzvan Ciobanu a murit în urma unui grav accident rutier

Ce a făcut Răzvan Ciobanu, cu câteva ore înainte de accidentul care i-a adus sfârșitul

Cu doar câteva ore înainte de producerea accidentului în urma căruia și-a pierdut viața, Răzvan Ciobanu a fost surprins de camerele de supraveghere ale unui restaurant din apropierea corturilor unde a avut loc festivalul de muzică la care designerul a luat parte.

În imagini se poate observa cum fostul creator de modă nu era într-o stare tocmai bună. Se plimba agitat pe terasa localului de la malul mării și, mai mult decât atât, martorii susțin că la un moment dat ar fi intrat în bucătăria restaurantului.

A venit la mine puţin speriat, aşa, să mă întrebe dacă am ceva cu el şi vreau să-l bat şi după aceea am observat că a venit la mine să mai zică ceva, dar nu a mai zis nimic şi a plecat la masă. S-a aşezat la masă cu cineva cu doi băieţi şi două fete. Avea faţă de speriat, pierdut ceva de genul. Nu era ok, era neliniştit” , a povestit Laurențiu, un angajat al terasei.