Life

Ce s-a întâmplat când mașina cu sicriul lui Florin Condurățeanu a ajuns la cimitir. Dan Diaconescu a fost prezent la înmormântare

Ce s-a întâmplat când mașina cu sicriul lui Florin Condurățeanu a ajuns la cimitir? Și Dan Diaconescu a fost prezent la funeralii.
01.07.2021 | 20:49
Ce sa intamplat cand masina cu sicriul lui Florin Condurateanu a ajuns la cimitir Dan Diaconescu a fost prezent la inmormantare
ADVERTISEMENT

Florin Condurățeanu a fost condus pe ultimul drum astăzi, în jurul prânzului. Dan Diaconescu și-a făcut și el apariția la înmormântarea regretatului ziarist.

Un detaliu important a fost observat de cei prezenți la funeralii atunci când mașina cu sicriul jurnalistului a ajuns la cimitir.

ADVERTISEMENT

Ce s-a întâmplat când mașina cu sicriul lui Florin Condurățeanu a ajuns la cimitir. Dan Diaconescu a fost prezent la înmormântare

Florin Condurățeanu a fost condus pe ultimul drum de apropiații săi, dar și de colegii de breaslă, printre care și Dan Diaconescu. Gazetarul de la Jurnalul Național s-a stins din viață luni, 28 iunie, din cauza unui stop cardio-respirator.

Soția regretatului ziarist a stat la căpătâiul partenerului ei de viață, îmbrăcată în negru, îndurerată de pierderea suferită.

ADVERTISEMENT

Un detaliu important de la ceremonia funerară a fost cușca cu porumbei. Atunci când mașina cu sicriul jurnalistului a ajuns la cimitir, porumbeii au fost eliberați, moment în care toată lumea a început să aplaude.

Gazetarul a fost înmormântat la Cimitirul Bellu din Capitală. Dan Diaconescu a fost și el prezent la ceremonie, potrivit cancan.ro, mai ales că cei doi au legat o prietenie strânsă, iar Florin Condurățeanu a colaborat cu OTV.

ADVERTISEMENT

Și jurnalistul Sorin Ovidiu Bălan a fost prezent la ceremonia funerară a regretatului jurnalist de la Jurnalul Național. Îndurerat de pierderea colegului său de breaslă, acesta a mers la familia ziaristului pentru a-și transmite condoleanțele.

Florin Condurățeanu a avut în sicriu o eșarfă cu echipa lui preferată, Rapid, despre care a scris chiar în dimineața zilei în care s-a stins din viață.

ADVERTISEMENT

De asemenea, gazetarul a avut în sicriu și ziarul pentru care a scris, dar și un tricolor, pentru că a fost un adevărat patriot.

Ce a declarat soția lui Florin Condurățeanu

Familia jurnalistului a declarat că Florin Condurățeanu a plecat la Ceruri și cu o scrisoare emoționantă din partea unei avocate pensionare.

„El era un om bun și extrem de generos, lucru care s-a văzut acum un exod de iubire. Au venit aici oameni pe care el i-a cunoscut și i-a iubit.

O doamnă avocat pensionară mi-a lăsat o scrisoare pentru el. I-am pus-o în coșciug. M-a impresionat. Mulțumesc acestei doamne și tuturor celor care au venit să-și ia rămas bun de la el. 

Durerea e foarte mare. Nu mă pot obișnui nici măcar cu ideea că deschid ușa și nu îi mai aud vocea”, a declarat Gabriela Condurățeanu, soția gazetarului, șa România TV.

ADVERTISEMENT