Life

Ce s-a întâmplat cu actorul Sergiu Marocico de la teatrul din Târgu Mureș înainte să se sinucidă: ”E șocant”

Sergiu Marocico și-a pus capăt zilelor din cauza problemelor cu partenera de viață, cu care se afla în plin proces de divorț. Ce a făcut actorul de la teatrul din Târgu Mureş cu o zi înainte.
09.06.2022 | 23:00
Ce sa intamplat cu actorul Sergiu Marocico de la teatrul din Targu Mures inainte sa se sinucida E socant
Sergiu Marocico, ultimele clipe dinainte de a-și pune capăt zilelor. Ce a făcut actorul. Sursa foto: Facebook. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Bărbatul în vârstă de 34 de ani s-a sinucis din cauza neînțelegerilor cu fosta soție, dar ce s-a întâmplat cu acesta înainte de incident? Artistul primise un ordin de restricție din partea partenerei de viață, care își refăcuse viața sentimentală. Cei doi aveau împreună un băiat de 4 ani.

Sergiu Marocico, ultimele clipe dinainte de a-și pune capăt zilelor. Ce a făcut actorul

Sergiu Marocico s-a sinucis din cauza problemelor pe care le avea în plan personal. Actorul de la teatrul din Târgu Mureș era în proces de divorț cu soția sa, care l-a acuzat de violență domestică și se temea pentru viața sa.

ADVERTISEMENT

Bărbatul nu a acceptat faptul că trebuie să stea departe de copii, chiar dacă unul dintre aceștia era dintr-o relație anterioară a partenerei sale, o fetiță în vârstă de 10 ani. Micuța a fost îngrijită de artist o perioadă lungă.

Apropiații spun că Sergiu Marocico a făcut un scandal uriaș la locul de muncă al încă soției sale, unde s-a întâlnit cu actualul iubit al acesteia. Cei doi au devenit agresivi, martorii precizând că oamenii legii abia au controlat totul.

ADVERTISEMENT

„L-a dus la salvare pe băiat. Era bandajat. E șocant! Era în taxi. A vrut să pornească taxi-ul și femeia a zis la șofer să nu pornească pentru că a lovit pe cineva, iar el a sărit afară și a fugit! Era aici salvarea și poliția.

A venit cineva aici cu scandal. A ieșit o doamnă și a pus-o în mașina de poliție. Oamenii nu mai știu să se controleze”, au declarat persoanele care au văzut incidentul, scrie observatornews.ro.

ADVERTISEMENT

Sergiu Marocico, căutat de oamenii legii după incident

Sergiu Marocico a fost căutat ulterior de oamenii legii după incident, fiind alertați de soția sa. Actorul din Târgu Mureș nu le-a răspuns polițiștilor care au venit la ușa casei sale, însă câteva ore mai târziu avea să se sinucidă.

Vecinii și prietenii povestesc că în urmă cu o lună bărbatul a fost internat la un spital de psihiatrie, tot după o ceartă în familie. Regretatul artist a luat la momentul respectiv mai multe medicamente, dar a fost salvat de un amic.

ADVERTISEMENT

„Acum o lună de zile au avut o ceartă în familie, pentru copii. A fost un scandal. Pe Sergiu l-au internat 10 zile la spital. Sergiu, înainte să facă treaba asta, într-o zi a venit aici și a luat niște medicamente. L-a văzut prietenul lui și l-a salvat”, spun vecinii lui Sergiu Marocico.

„Era supărat, era trist! Sunt chestiuni care țin de suflet. Viața de familie era foarte importantă pentru el. Își iubea foarte mult copiii”, a completat directorul Centrul Județean pentru Cultură Tradițională și Educație Artistică Mureș, Iulian Praja.

„E trist, trist ce s-a întâmplat. Nu știi niciodată ce e în sufletul omului”, a adăugat și actorul Rareș Budileanu, cu care Sergiu Marocico a fost coleg.

ADVERTISEMENT