Premier League

Ce s-a întâmplat cu avionul dispărut în care se afla Emiliano Sala! Anunţul de ultimă oră al poliţiei

23.01.2019 | 13:59
Ce sa intamplat cu avionul disparut in care se afla Emiliano Sala Anuntul de ultima ora al politiei

Poliţia din Guernsey caută avionul dispărut în care se afla Emiliano Sala, iar englezii au lansat patru scenarii cu privire la acest incident. Aeronava la bordul căreia se afla atacantul argentinian a dispărut luni seara de pe radar, iar cea mai vehiculată ipoteză este că aparatul de zbor s-a prăbuşit în Canalul Mânecii.

Miercuri dimineaţă a început a doua zi de căutări, iar poliţia din Guernsey a anunţat că sunt posibile patru scenarii. “Căutările noastre se bazează pe patru scenarii: 1. avionul a terizat în altă parte, dar nu a intrat în contact cu turnul de control, 2. avionul a aterizat forţat pe apă, iar pasagerii au fost preluaţi de un vas aflat în preajmă şi nu au putut intra în contact, 3. avionul a aterizat forţat pe apă, iar pasagerii s-au salvat cu ajutorul unei bărci aflate la bord, 4. avionul s-a dezintegrat la contactul cu apa, iar pasagerii de la bord s-au înecat”, au anunţat englezii. Poliţiştii au mai anunţat că prioritatea lor în acest moment este legată de scenariul cu numărul 3.

Ce s-a întâmplat cu avionul dispărut în care se afla Emiliano Sala. Ultimul mesaj al fotbalistului

Englezii se întreabă de luni seară ce s-a întâmplat cu avionul dispărut în care se afla Emiliano Sala, iar recent a apărut o înregistrare audio cu ceea ce ar putea să fie ultimul mesaj dat de fotbalistul argentinian. Acesta era speriat de condiţiile de zbor şi a prevestit că se va întâmpla ceva cu aeronava în care se afla.

Ce s-a întâmplat cu avionul dispărut în care se afla Emiliano Sala. Englezii au lansat patru scenarii
Ce s-a întâmplat cu avionul dispărut în care se afla Emiliano Sala. Englezii au lansat patru scenarii

“Frate, sunt mort! Am fost la Nantes și am făcut diverse lucruri, iar acum sunt intr-un avion care pare că va cădea și se va face bucăți. Mă duc la Cardiff, unde mâine după-amiază încep treaba cu noua echipă. Cum merg lucrurile cu tine? Dacă într-o oră și jumătate nu ai noutăți de la mine… Nu știu dacă vor trimite pe cineva să ne caute pentru că nu ne vor găsi. Ce frică îmi e”, a fost ultimul mesaj al lui Emiliano Sala.