Sport

O luptătoare de MMA și-a desfigurat agresorul care voia să o jefuiască. Imaginea șocantă care circulă pe net. Foto

07.01.2019 | 18:07
O luptatoare de MMA sia desfigurat agresorul care voia sa o jefuiasca Imaginea socanta care circula pe net Foto
Ce s-a întâmplat cu bărbatul care a încercat să jefuiască o luptătoare de MMA

Dana White, CEO-ul companiei UFC, a publicat pe contul de Twitter o imagine șocantă în cursul zilei de luni, în care un bărbat apare desfigurat. White a oferit însă și detalii despre cum s-a ajuns în această situație.

O luptătoare de MMA și-a desfigurat agresorul

Bărbatul desfigurat care apare în imagine ar fi încercat să o jefuiască pe Polyana Viana, luptătoare de MMA care aparține de compania UFC. Desigur, acesta nu a avut nicio șansă în fața unei luptătoare profesioniste care deține un record excelent în UFC, cu zece victorii și numai două înfrângeri.

Polyana Viviana și-a pus la respect adversarul
Polyana Viana și-a pus la respect adversarul

Incidentul în care a fost implicată luptătoarea de UFC s-a petrecut sâmbătă seara, în Rio de Janeiro. Viana se afla în fața unui complex de apartamente și aștepta o mașină comandată prin aplicația Uber. Sportiva a detaliat apoi ce s-a întâmplat între ea și agresorul transformat instant în victimă.

“S-a aşezat lângă mine, m-a întrebat cât e ceasul, i-am spus, însă am văzut că nu vrea să plece. Am vrut să-mi mut telefonul, însă el mi-a spus: Dă-mi telefonul. Nu încerca să reacţionezi, pentru că am o armă. Era prea aproape de mine şi m-am gândit că, dacă este o armă, nu va avea timp să o scoată. Aşa că l-am lovit de două ori cu mâinile şi o dată cu piciorul, el a căzut şi i-am spus: Acum aşteptăm poliţia”, a spus Polyana Viana (26 de ani) pentru mmajunkie.com.

Tentativele de furt sunt la ordinea zilei pe străzile marilor orașe din Brazilia, o țară care, în ciuda puterii financiare pe care o deține, se confruntă cu mari probleme, iar cea mai importantă dintre ele este corupția.