Life

Ce s-a întâmplat cu Bianca Pop, după ce a fost surprinsă în tandrețuri cu Marian Aliuță

03.06.2020 | 13:19
ADVERTISEMENT

Bianca Pop a ajuns la Urgențe, după ce a fost surprinsă în tandrețuri cu Marian Aliuță. Ispita de la Insula Iubirii a făcut și primele declarații despre întâlnirea de taină cu fostul fotbalist. „Eu mă pup pe buze cu prietenii mei”.

Bianca Pop a ajuns la Urgențe, după ce s-a întâlnit, în taină, cu Marian Aliuță

Potrivit spynews.ro, Marian Aliuță s-a întâlnit în taină cu Bianca Pop, una dintre cele mai râvnite foste ispite de la Insula Iubirii. Cei doi și-au consumat momentul de tandrețe la un hotel, în mare secret.

ADVERTISEMENT

Despre acest episod, Bianca Pop a decarat că „Eu mă pup pe buze cu prietenii mei. Suntem prieteni foarte buni și cam atât. Imaginile vorbesc! Suntem prieteni și atât.

Eu sunt mai nebună, mai vulcanică, asta fac eu cu prietenii mei, mă pup pe buze cu prietenii mei”.

ADVERTISEMENT

Numai că, la scurt timp după, fosta ispită a ajuns la spital cu probleme serioase de sănătate. „Nu vreau să comentez momentan. O să povestesc diseară.

Acum nu mă simt bine, sunt la o clinică, am făcut perfuzii”, a spus ispita la Antena Stars, care nu a știut că a fost urmărită și nici filmată atunci când s- întâlnit cu Marian Aliuță.

ADVERTISEMENT

Bianca Pop nu știa că Aliuță este căsătorit

Deși sunt prieteni buni, așa cum susține chiar ea, Bianca spune că nu știa că Marian Aliuță este căsătorit „Nu știam de soție”, a mărturisit ispita.

Întrebată dacă a luat legătura cu fostul fotbalist după apariția imaginilor pe Spynews.ro, Bianca Pop a spus că „Nu”, menționând că Marian Aliuță nu o deranjează.

ADVERTISEMENT

Pentru a spulberă orice urmă de infidelitate din pareta fostului fotbalist, Bianca Pop și-a prezentat scuzele familiei lui Marian Aliuță pentru tpate cele întâmplate, dar și pentru imaginile care lasă loc de interpretări.

ADVERTISEMENT