Life

Ce s-a întâmplat cu bijuteriile Prințesei Diana și la cine au ajuns podoabele. Kate Middleton a avut interzis

14.10.2020 | 11:56
Ce sa intamplat cu bijuteriile Printesei Diana si la cine au ajuns podoabele Kate Middleton a avut interzis
Ducesei Kate Middleton i-a fost permis să poarte diadema Prințesei Diana la nunta ei cu William
ADVERTISEMENT

Regretata Prințesă a Inimilor, Diana, a avut în colecție bijuterii impresionante, dar pe care publicul nu le-a mai zărit de la trecerea ei în neființă.

O lungă perioadă multe dintre podoabele pe care fosta soție a Prințului Charles le afișa la evenimentele grandioase au rămas chiar sub lacăt.

ADVERTISEMENT

Prințesa Diana și-a dorit ca o parte dintre acestea să le revină fiilor săi, William și Harry, însă abia după ce ei vor fi căsătoriți. Motiv pentru care, cea care s-a ocupat de această selecție foarte atentă a fost chiar Regina Elisabeta a II-a.

De ce nu a fost lăsată Kate Middleton să poarte toate bijuteriile Prințesei Diana

Kate Middleton nu a avut voie să poarte toate bijuteriile Prințesei Diana. La nunta ei cu William, însă, a fost zărită și celebra diademă a Dianei, numită Tiara Spencer. Totodată, în momentul în care a fost cerută de soție, Meghan Markle a primit de la Harry un inel realizat dintr-o bijuterie ce îi aparținea mamei lui.

ADVERTISEMENT

Diana și-a dorit foarte mult ca bijuteriile sale, precum celebra ei colecție cu safire, să fie purtate de ambele ei nurori. Cea care a dezvăluit acest lucru a fost și o specialistă în eticheta regală, pe nume Ella Kay.

“Vistieria regală este sigilată. Nu ştim cine, ce deţine acum, după nunta Prinţului Harry. Nu m-ar surprinde, însă, ca multe dintre bijuterii să fie ţinute secrete până când ambii prinţi sunt căsătoriţi.

ADVERTISEMENT
Ce s-a întâmplat cu bijuteriile Prințesei Diana și la cine au ajuns podoabele. Kate Middleton a avut interzis
Prințesa Diana a avut o colecție impresionantă de bijuterii, din care nu au lipsit diamantele și safirele

Nu am fi vrut ca Ducesa de Cambridge să poarte toate bijuteriile Dianei, şi să nu mai rămână nimic nou pentru soţia prinţului Harry.”, susținea specialista regală, la scurt timp după ce Harry a cerut-o pe Meghan în căsătorie, potrivit Daily Mail.

De la acel moment, care a avut loc în 2017, și până în prezent, fosta actriță de la Hollywood a fost văzută la diverse evenimente cu podoabe ce îi aparținuseră soacrei sale, regretata Diana. Prințesa inimilor a fost o mare iubitoare de diamante, safire, dar și de perle naturale, toate aceste elemente prețioase fiind regăsite în colecția ei foarte elegantă.

ADVERTISEMENT

Considerat cel mai celebru set al Prințesei Diana, acesta a fost compus dintr-un pandantiv de dimensiuni ample, o brățară, cercei și un ceas, pe fiecare fiind încrustate safire și diamante. Colecția foarte opulentă poartă denumirea de Saudi Suite și fusese estimat în trecut la câteva milioane de dolari.

ADVERTISEMENT