Life

Ce s-a întâmplat cu Daniel Pavel și Ana Maria Pop după cununie. Mirii, puși pe fugă după ce au devenit soț și soție! Exclusiv

Daniel Pavel și Ana Maria Pop au fost protagoniștii unor scene demne de film, la finalul cununiei civile de la Snagov. FANATIK are noi detalii!
08.06.2024 | 16:55
Ce s-a întâmplat cu Daniel Pavel și Ana Maria Pop după cununie. FOTO MONTAJ FANATIK
ADVERTISEMENT

Daniel Pavel și Ana Maria Pop au fost protagoniștii unor scene demne de filmele romantice de la Hollywood. FANATIK oferă noi informații despre mirii momentului. Ce s-a întâmplat cu cei doi la finalul cununiei civile de la Snagov? Cei doi au fost puși pe fugă!

Unde au fugit Daniel Pavel și Ana Maria Pop după cununie

Zi mare pentru Daniel Pavel și aleasa inimii sale, Ana Maria Pop. Căsătoriți cu acte în regulă de acum, urmând ca în seara zilei de azi, 8 iunie 2024, să facă și ceremonia religioasă la o biserică din Snagov, mirii au optat pentru o plimbare cu barca, după ce au spus „Da” în fața ofițerului de stare civilă pe malul lacului.

ADVERTISEMENT

FANATIK prezintă imaginile în exclusivitate cu cei doi însurăței, în timp ce urcă pe barcă, grăbiți să salute reprezentanții presei, dar și pe ceilalți invitați ai nunții.

Nu mai mult de 385 la număr! Cei doi au mers cu barca pe cealaltă margine a lacului, căci nici nu aveau cum altfel. Au făcut zâmbind și bucurându-se de cel mai frumos moment al vieții lor.

ADVERTISEMENT

Cursă contracronometru spre barcă

Ținându-se de mână, prezentatorul Survivor și partenera lui au dat fuga spre barcă, de teamă să nu îi prindă ploaia, căci deasupra Snagovului s-au adunat câțiva nori să aducă puțină răcoare într-o zi aproape caniculară de vară.

Atent să n-o calce pe soție, Daniel Pavel a condus-o spre bărcuță pe Ana Maria Pop, păzind-o să nu se accidenteze. La rândul ei, mireasa a avut grijă să nu scape din mână, din greșeală, buchetul de trandafiri roz. Buchet pe care va trebui să îl arunce, la un moment dat, urmând să aflăm care va fi următoarea ce va păși în fața altarului.

ADVERTISEMENT

La nunta lui Daniel Pavel cu Ana Maria Pop vor fi prezenți și foști concurenți de la Survivor. Printre ei se numără Zanni și Jorge. Marea petrecere va avea loc la Palatul Snagov, după ce se va încheia ceremonia religioasă.

 

Nicolae Stanciu, monolog dur, precum Gică Hagi, după România - Ucraina: „Până acum...
Nicolae Stanciu, monolog dur, precum Gică Hagi, după România - Ucraina: „Până acum am tăcut. Ne-ați jignit! Ce i-ați făcut lui George...”
Val de ironii la adresa lui Iohannis după ce a felicitat naționala României...
Val de ironii la adresa lui Iohannis după ce a felicitat naționala României la finalul meciului cu Ucraina: „Ce miracol, unii au rămas fără glas, iar alții au prins glas”
VIDEO EXCLUSIV Mesaje impresionante de la rude, prieteni și antrenori pentru jucătorii naționalei...
VIDEO EXCLUSIV Mesaje impresionante de la rude, prieteni și antrenori pentru jucătorii naționalei și selecționer. ”Faceți istorie!”. Am strâns emoțiile de la Euro într-un clip de poveste pentru România!
Produsul cu care o mică localitate din România a devenit cunoscută în toată...
Produsul cu care o mică localitate din România a devenit cunoscută în toată Europa. Germanii sunt cei mai interesaţi şi plătesc şi 100 euro pe kilogram
Cum a marcat-o pe Mihaela Borcea divorțul dureros de Cristi Borcea! A dat...
Cum a marcat-o pe Mihaela Borcea divorțul dureros de Cristi Borcea! A dat cărțile pe față, la 13 ani de la separare
Bianca Drăgușanu, apariție de senzație în costum de baie. Wow, în ce ipostază...
Bianca Drăgușanu, apariție de senzație în costum de baie. Wow, în ce ipostază sexy s-a pozat! FOTO
AVEM deciziile pentru PENSIONARI! CINE ia BANI în PLUS la PENSIE
AVEM deciziile pentru PENSIONARI! CINE ia BANI în PLUS la PENSIE
Edi Iordănescu, primele declarații după VICTORIA ROMÂNIEI de la München. Ce a transmis...
Edi Iordănescu, primele declarații după VICTORIA ROMÂNIEI de la München. Ce a transmis antrenorul
Urmează zile teribile în România. Anunț alarmant de la ANM
Urmează zile teribile în România. Anunț alarmant de la ANM
Irina Columbeanu, ținută de peste 10.000 de euro în timpul plimbării din Cluj-Napoca...
Irina Columbeanu, ținută de peste 10.000 de euro în timpul plimbării din Cluj-Napoca făcută alături de tatăl ei. Obiceiul de lux moștenit de la mama ei, Monica Gabor
Un oligarh ucrainean răscumpărat de Putin și adus la Moscova cere Rusiei să...
Un oligarh ucrainean răscumpărat de Putin și adus la Moscova cere Rusiei să cucerească Odesa: „Zelenski și păpușarii occidentali vor război”
Ce diferență de vârstă există între Delia Matache și Edi Iordănescu, fostul ei...
Ce diferență de vârstă există între Delia Matache și Edi Iordănescu, fostul ei iubit. De ce s-a despărțit, de fapt, de antrenorul naționalei României