Sport

Ce s-a întâmplat cu Emma Răducanu după titlul de la US Open 2021: “S-au năpustit ca vulturii asupra ei”

Un cunoscut jurnalist italian se teme că Emma Răducanu poate pica în capcana celebrității, din cauza sponsorilor care „s-au năpustit ca vulturii asupra ei” după succesul de la US Open.
04.11.2021 | 12:15
Ce sa intamplat cu Emma Raducanu dupa titlul de la US Open 2021 Sau napustit ca vulturii asupra ei
ADVERTISEMENT

Într-un editorial intitulat sugestiv „Emma Răducanu are totul și nimic pentru a deveni o stea!”, Lorenzo Ciotti analizează parcursul sportivei britanice de origine română după titlul cucerit pe hardul american și atrage atenția asupra pericolelor care o pândesc odată cu mirajul celebrității.

Deși a demonstrat că are toate calitățile necesare unei mari campioane, aceasta riscă să calce pe urmele canadiencei Eugenie Bouchard, care a intrat într-un con de umbră chiar după finala disputată la Wimbledon, în 2014.

ADVERTISEMENT

Emma Răducanu riscă să cadă în capcana celebrității. Un cunoscut jurnalist italian trage semnalul de alarmă

Sponsorii s-au năpustit ca vulturii asupra ei și i-au distras atenția de la tenis! Câștigarea unui Grand Slam nu poate fi o coincidență: Emma are toate calitățile pentru a deveni o mare campioană.

Are carismă, calitatea cu care Serena Williams le-a eclipsat pe toate celelalte jucătoare de tenis. Răducanu nu duce lipsă nici de perseverență și voință, elemente care pot face diferența.

ADVERTISEMENT

Emma Răducanu va trebui să revină cu picioarele pe pământ, după eliminarea de la Transylvania Open. Ea nu trebuie să ajungă, la un moment dat, ca Genie Bouchard, cunoscută în acest moment mai mult pentru viața și aparițiile din afara sportului”, a scris editorialistul Tennis World SUA.

Avertismentul său vine în contextul rezultatelor negative înregistrate de Emma Răducanu imediat după succesul istoric din ultimul Grand Slam al anului. Eliminată chiar în turul doi la Indian Wells, britanica spera să facă o figură frumoasă la Transylvania Open, turneu desfășurat în Sala Polivalentă din Cluj Napoca, dar a cedat fără drept de apel, scor 6-2, 6-1, în fața ucrainencei Marta Kostiuk, tocmai când fanii sportului alb se pregăteau de un duel cu Simona Halep.

ADVERTISEMENT

Sfătuită să-l numească antrenor pe Darren Cahill: „L-aș suna de urgență”

Fost număr patru mondial, Greg Rusedski o îndeamnă pe Emma Răducanu să apeleze urgent la serviciile lui Darren Cahill, nimeni altul decât antrenorul australian de numele căruia se leagă cele mai importante trofee din cariera Simonei Halep. Cei doi au pus punct colaborării chiar în această toamnă, după șase ani.

Se vorbește mult despre Darren Cahill, așa că dacă l-ar putea aduce în echipa ei, cu contract pe termen lung, ar fi extraordinar! Eu, unul, l-aș suna de urgență să-l întreb dacă e dispus să facă asta!

ADVERTISEMENT

 Trebuie să găsească antrenorul potrivit pentru ea. Dar și Darren trebuie să-și dorească să facă treabă. Are munca lui în media pe care îi place să o facă în acest moment.

Are familia sa și trăiește în Australia în aceste zile, așa că trebuie să găseească o modalitate prin care să-l convingă. Cunoscându-l pe Darren, și-ar dori un angajament pe termen lung!

Are experiență, are CV și a reușit totul în tenis, așa că ar trebui să se afle în fruntea listei”, a declarat Rusedski, într-un interviu acordat recent.

ADVERTISEMENT