Life

Ce s-a întâmplat cu fetița de 3 ani a Vulpiței Veronica Stegaru. Este trist ce s-a aflat: „Nu și-a dorit copilul ăsta”

16.05.2020 | 18:01
Ce sa intamplat cu fetita de 3 ani a Vulpitei Veronica Stegaru Este trist ce sa aflat Nu sia dorit copilul asta
Vulpița și Viorel, două personaje produse 100% de Antena 1. Cum se regizează fiecare apariție a celor doi Sursa foto: captură Antena 1
ADVERTISEMENT

Vulpița, Veronica Stegaru pe numele ei, nu și-au mai văzut fetița de 3 ani de mai bine de două luni.

A refuzat să plece la Blăgești invocând starea de urgență și măsurile sanitare impuse de autorități, dar în același timp se plimba prin tot Bucureștiul și prin împrejurimi uitând să se mai protejeze de virus pentru că filma pentru cele două videoclipuri.

ADVERTISEMENT

Veronica și Viorel Stegaru au uitat de fetița lor?

Cu cariera nu te pui, ce-i drept. Sătenii din Blăgești susțin că Veronica și Viorel și-au abandonat copila, că micuța nu mai înțelege nimic și nu poartă neapărat dorul de părinți câtă vreme aceștia sunt mai mult absenți din viața ei.

Mai mult, cei care cunosc povestea vieții celor doi soți deveniți celebri datorită aparițiilor la Acces direct mărturisesc faptul că Veronica nu și-a dorit niciodată fetița, insinuând că i-ar lipsi astfel instinctul maternal pe care îl au aproape toate mamele.

ADVERTISEMENT

Vulpița nu și-ar fi dorit copila

„Copilașul e la tanti Ilinca, are grijă de el așa cum poate. Mai auzeam că plânge după maică-sa, e normal, e mică fata, nu are nici trei ani.

Nu prea înțelege ea ce se întâmplă… știu că Veronica nu și-a dorit copilul ăsta, de-abia se măritase cu Viorel și a rămas gravidă”, spun oamenii din Blăgești despre Vulpița și familia ei, potrivit cancan.ro.

ADVERTISEMENT

„Ce știa ea să facă… acum, asta e viața, măcar, dacă a ajuns la București, să nu uite de copilașul ăsta, să muncească pentru fetiță, că nu are săraca de ea nicio vină pentru ce se întâmplă între ei. Chiar dacă au plecat la București, Viorel și Veronica să nu uite de unde se trag. Mulți uită”, mai spun blăgeștenii.

Vulpița Veronica și Viorel au devenit cunoscuți în urmă cu mai bine de două luni în urma unor acuzații de viol pe care Vulpița le-a făcut, demontate la scurt timp după prima ei apariție televizată.

ADVERTISEMENT

Cele două personaje au adus audiențe uriașe postului de televiziune Antena 1, dar și amenzi de la CNA și numeroase critici în mediul online.

 

ADVERTISEMENT