Life

Ce s-a întâmplat cu Geta Sterp în luna de miere. A avut parte de-o surpriză mare când a deschis ușa camerei de hotel

Cum a fost surprinsă Geta Sterp în luna de miere, după ce la începutul lui octombrie s-a căsătorit. A rămas uimită de un moment special.
25.10.2022 | 12:50
Ce sa intamplat cu Geta Sterp in luna de miere A avut parte deo surpriza mare cand a deschis usa camerei de hotel
Cum a fost surprinsă Geta Sterp în luna de miere. A rămas uimită de un moment special. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Ce s-a întâmplat cu sora mai mică a lui Culiță Sterp în luna de miere. Tânăra a avut parte de-o surpriză mare când a deschis ușa camerei de hotel. Care este destinația aleasă de șatenă pentru a se bucura de relaxare.

Cum a fost surprinsă Geta Sterp în luna de miere. A rămas uimită de un moment special

Geta Sterp a plecat într-o scurtă lună de miere după nuntă. Tânăra a fost surprinsă de un moment special imediat cum a ajuns la cazarea de la Băile Felix, unde a observat cum a fost primită de proprietarii hotelului.

ADVERTISEMENT

„Am ajuns direct la Felix, într-o mini lună de miere. Am venit la Felix cu toată familia, două zile așa pe weekend. Ce credeți? Personalul de aici e foarte drăguț, știind că am avut nunta.

Uitați cum ne-au așteptat. E superb. Tuși, părăsește zona, aici e doar pentru mine și soțul”, a povestit sora lui Culiță Sterp în cel mai recent vlog de pe Youtube.

ADVERTISEMENT

Din această vacanță au lipsit cântărețul de muzică de petrecere și fratele acestuia, dar și iubitele lor, Daniela, respectiv Denisa. Geta Sterp s-a bucurat de timpul petrecut alături de cei dragi și a stat ore bune la piscină.

Imagini din luna de miere a Getei Sterp
Imagini din luna de miere a Getei Sterp. Sursa foto: captură video Youtube. Colaj: Fanatik

Mama Geta, bucuroasă că a ajuns la Băile Felix

„Să-ți dea Dumnezeu milioane de euro, să ne aduci și de Revelion. Ne dorim. Te rog să mă înscrii, îmi plătesc și vin”, a spus mama Geta, în același vlog.

ADVERTISEMENT

Carla, fiica Ilenei Sterp, nu s-a dezlipit de mătușa sa, Geta, și nu a dorit să stea la nimeni altcineva în brațe. Fericirea se citește pe chipul copilei, dar și a celorlați care au profitat din plin de vremea frumoasă din județul Bihor.

Familia Sterp este foarte unită. Cei patru frați au parte de o relație frumoasă și se ajută foarte des unul pe celălalt.

ADVERTISEMENT