Life

Ce s-a întâmplat cu Ileana Sterp înainte să nască. Numele special pe care l-a ales pentru copil

Ce a pățit Ileana Sterp înainte să devină mamă a două oară. Micuțul are un prenume inedit. Ce a povestit tânăra abia acum.
01.05.2023 | 07:37
Ce sa intamplat cu Ileana Sterp inainte sa nasca Numele special pe care la ales pentru copil
Ce a pățit Ileana Sterp înainte să devină mamă a două oară. Micuțul are un prenume inedit. Ce a povestit tânăra abia acum. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Ce s-a întâmplat cu sora lui Culiță Sterp înainte să nască. Numele special pe care l-a ales pentru copil. Tânăra le-a arătat internauților care au fost trăirile care au încercat-o la venirea pe lume a băiețelului său.

Ce a pățit Ileana Sterp înainte să devină mamă a două oară. Micuțul are un prenume inedit. Ce a povestit tânăra abia acum

Ileana Sterp a povestit ce a pățit înainte să devină mamă a doua oară. Tânăra a început să aibă contracții de la 06:00 dimineața și ulterior, au început să fie din ce în ce mai dese și dureroase. Mai târziu, a plecat spre maternitate după ce soțul a dus-o pe fiica sa, Carla, la soacră.

ADVERTISEMENT

La 11:00 contracțiile au început să fie din 6 în 6 minute. A făcut curățenie prin casă la ora prânzului și abia după-amiaza s-a îndreptat spre spital. Din fericire, tânăra a fost relaxată pentru că știa ce o așteaptă.

Sora lui Culiță Sterp a mai subliniat că este foarte optimistă și relaxată în general și că este genul de persoană care gândește pozitiv. Tânăra a dezvăluit că a ales un prenume inedit pentru cel mic, și anume Damir.

ADVERTISEMENT

„Contracțiile au început să fie din ce în ce mai dese și dureroase. Acum l-am sunat pe tati. L-am sunat pe Dani să vină să o ia, să meargă cu ea la buni, ca eu să pot să mă pregătesc să mă duc la spital.

Am zis că stau acasă dacă sunt contracțiile rare, dar dacă încep să fie dese trebuie să fug la spital. Sunt foarte relaxată, Doamne ajută să fie totul bine și așa cum îmi doresc eu, să nasc natural. Doamne, te rog să-mi ajuți.

ADVERTISEMENT

Emoțiile alea mari cu siguranță vor fi atunci când o să nasc, așa a fost și cu Carla. Eu sunt foarte optimistă și relaxată de obicei”, a povestit Ileana Sterp într-un vlog de pe canalul de Youtube.

Ileana Sterp, mamă pentru a doua oară

Ileana Sterp a plecat spre spital abia în jurul orei 14:00 pentru a fi monitorizată de cadrele medicale. A ajuns în același salon în care a adus-o pe lume pe fiica sa, Carla. În plus, a purtat exact aceleași haine ca la prima naștere.

ADVERTISEMENT

„Ce fain, ce amintiri, Doamne, abia aștept să văd cât durează travaliul și toate cele”, a mai spus sora lui Culiță Sterp în filmarea din mediul online. Șatena nu a știut ce va aduce pe lume, dacă este fată sau băiat.

În cele din urmă tânăra a dezvăluit că a fost o naștere grea, dar rapidă. Ileana Sterp este mulțumită că a trecut totul cu bine și că după naștere a avut o stare extraordinară. Damir seamănă foarte mult cu sora mai mare, Carla.

Numele este de origine slavă și înseamnă a dărui pace și este format din două părți „dal” și „imir”. În aceeași notă, în epoca sovietică această denumire a devenit o abreviere a sloganului Dă-ne o revoluție mondială!

ADVERTISEMENT