Life

Ce s-a întâmplat cu moștenirea primită de Catinca și Oana Roman. Procesul s-a încheiat

Ce au decis judecătorii legat de casa primită de Catinca și Oana Roman de la mătușa lor. La cine a ajuns proprietatea din Sinaia.
27.10.2022 | 08:11
Ce sa intamplat cu mostenirea primita de Catinca si Oana Roman Procesul sa incheiat
Ce au decis judecătorii legat de casa primită de Catinca și Oana Roman. La cine a ajuns proprietatea din Sinaia. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Ce s-a întâmplat cu moștenirea primită de cele două fiice ale Mioarei Roman de la o rudă. Procesul s-a încheiat, iar magistrații au luat o decizie care nu este deloc pe placul celor două vedete din showbiz-ul românesc.

Ce au decis judecătorii legat de casa primită de Catinca și Oana Roman. La cine a ajuns proprietatea din Sinaia

Catinca și Oana Roman au primit moștenire de la sora mamei lor, Rodica-Lenuţa Georgescu, o vilă în Sinaia, doar că în urmă cu câțiva ani avea să se implice Regia Autonomă Administrația Patrimoniului Protocolului de Stat.

ADVERTISEMENT

Totul s-a complicat după ce instituția a dat-o în judecată pe Mioara Roman reclamând faptul că a locuit ani de zile într-o vilă care îi aparţinea, fără să plătească chirie.

Acum judecătorii brașoveni au decis ce se întâmplă cu proprietatea din Sinaia. Se pare că documentul lăsat de sora Mioarei Roman a fost declarat nul. Asta înseamnă că vedetele au pierdut dreptul de a intra în posesia bunului.

ADVERTISEMENT

„Admite în parte cererea de chemare în judecată, formulată de reclamanta REGIA AUTONOMĂ ADMINISTRAŢIA PATRIMONILUI PROTOCOLULUI DE STAT (R.A.-A.P.P.S.) în contradictoriu cu pârâtele ZILAHY CATINCA MARIA şi ROMAN ELISEI IOANA SABINA.

Constată nulitatea absolută parţială a testamentului autentificat sub nr. 1814/30.06.2016 de către SPN Mone Gabriela Olga, Andrei Aurel Jean şi Asociaţii, în ceea ce priveşte imobilul situat în oraşul Sinaia str. Gârbovei, nr.27, jud. Prahova, înscris în CF nr.21738, nr. cadastral 21738, în suprafaţă de 1350 mp şi construcţie C1 edificată pe acesta, în suprafaţă de 173 mp.

ADVERTISEMENT

Respinge cererea reclamantei de acordare a cheltuielilor de judecată ca neîntemeiată. Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare”, se arată în decizia judecătorilor, notează spynews.ro.

Oana Roman, sprijin important pentru regretata sa mătușă

Hotărârea magistraților a fost deja atacată de Catinca și Oana Roman. În prezent, în imobilul din Sinaia, care se află foarte aproape de Castelul Peleș, funcționează un restaurant de lux.

ADVERTISEMENT

Rodica-Lenuţa Georgescu, mătușa celor două surori, a încetat din viață în 2017, după ce timp de 10 ani s-a luptat cu o boală nemiloasă, cancer. Vedetele au fost cele care i-au fost alături în ultimele clipe pentru că femeia era văduvă și nu avea copii.

Un sprijin important l-a avut și Marius Elisei, soțul șatenei, după cum avea să mărturisească la un moment dat Mioara Roman.

ADVERTISEMENT