News

Ce s-a întâmplat cu pagina de wikipedia a lui Raed Arafat! Atac suburban la adresa șefului DSU

02.08.2020 | 10:23
Ce sa intamplat cu pagina de wikipedia a lui Raed Arafat Atac suburban la adresa sefului DSU
ADVERTISEMENT

FANATIK îți spune ce s-a întâmplat cu pagina de wikipedia a lui Raed Arafat, pagină care a fost modificată la prima oră a zilei.

Din păcate, aceasta conține acum o serie de informații false și jignitoare la adresa șefului Departamentului pentru Situații de Urgență.

ADVERTISEMENT

Conform schimbărilor aduse, secretarul de stat al României este descris ca fiind un terorist născut în lagărul de concentrare de la Birkenau.

Atac murdar la adresa lui Raed Arafat!

Nu este prima oară când Raed Arafat este ținta unui atac public. Vă readucem aminte că la mijlocul lunii iulie, acesta a fost nevoit să depună două plângeri la DIICOT, după ce a fost amenințat cu moartea.

ADVERTISEMENT

Culmea, amenințare, care a fost făcută publică pe Facebook, a fost intens distribuită pe rețeaua de socializare. Șeful DSU a declarat atunci că “păreau serioase” și că “nu se poate permite așa ceva”.

“Au fost două amenințări cu moartea, au fost publice. Este evident că au fost emise de oameni ca să facă rău.

ADVERTISEMENT

O plângere a fost pentru un film postat public, iar alta pentru postarea publică pe care o știe toată lumea.

Au mai fost, dar acum chiar au părut serioase. A trebuit să le depun pentru că nu poți permite așa ceva”, a declarat Arafat, după ce a mers la DIICOT.

ADVERTISEMENT

O posibilă explicație pentru acest gest poate să vină de la declarația pe care șeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă a făcut-o de curând. Arafat a zis că trebuie reduse contactele în orice loc unde există aglomeraţie.

”Oriunde este o zonă de aglomeraţie, într-o locaţie care este cu număr cazuri de zilnic constant, care creşte şi se adaugă la ce a fost înainte şi unde există răspândire comunitară este recomandat să se reducă contactele”, a spus Arafat

 

 

ADVERTISEMENT
Tags: