ADVERTISEMENT
Life

Ce s-a întâmplat cu ”păpușa de la Glina” comparată cu Angelina Jolie, după ce a apărut în revistă. La 14 ani face…

Autor: Madalina Moraru | 25.08.2020 | 21:04
Ce s-a întâmplat cu ”păpușa de la Glina” comparată cu Angelina Jolie, după ce a apărut în revistă. La 14 ani face…
Adina, ”păpușa de la Glina”, adolescenta de o frumusețe răpitoare a pozat deja în diverse reviste de modă

Adolescenta supranumită și ”păpușa de la Glina” are o preocupare neașteptată în prezent. În trecut aceasta a fost comparată cu Angelina Jolie, datorită frumuseții sale răpitoare. Totodată, calitățile fizice deosebite au făcut-o pe Adina, fata care locuia cu familia ei lângă groapa de gunoi de la Glina să poată scăpa din sărăcie.

ADVERTISEMENT

Povestea de viață cu adevărat impresionantă a ”păpușii de la Glina” a emoționat o țară întreagă, în urmă cu câțiva ani. Fata și rudele sale trăiau în condiții precare. În prezent, însă, totul pare că s-ar fi schimbat în mai bine pentru Adina Asăvoaie.

De când s-a aflat de situația familie sale și foarte mulți români binevoitori au sărit să ajute așa cum au putut. De asemenea, și aparițiile din diverse reviste de frumusețe, dar și din emisiuni, au ajutat-o pe Adina să devină tot mai cunoscută.

ADVERTISEMENT

La început de 2020, adolescenta a pozat în ipostaze neașteptate, cu o coafură și un look total nou. Toate acestea i-au pus și mai mult în valoare calitățile incredibile și ochii în nuanțe de azuriu.

Ce s-a întâmplat cu Adina, ”păpușa de la Glina”, comparată cu Angelina Jolie și cum arată acum, la 14 ani

În momentul actual, tânăra are vârsta de 14 ani și un cont personal de Instagram. O modalitate prin care a decis să îi țină la curent pe toți cei care se întreabă ce preocupări are la ora actuală, în plină pandemie. Adolescenta de 14 ani nu a renunțat la pasiunea ei pentru modeling. Este cunoscut că Adina își dorește să urmeze o carieră în fashion, așa cum a mărturisit chiar ea, la un moment dat.

ADVERTISEMENT

După ce a apărut în anumite reviste de modă de la noi, Adina și-a dedicat tot mai mult timp acestui aspect. A avut câteva defilări pe podium, de unde a pozat foarte elegant în ipostaze clasice, ca un adevărat manechin în devenire.

Imaginile postate în mediul online au fost extrem de apreciate de către români. Dovada stă în numărul de Like-uri pe care ea le primește atunci când publică noi poze pe Instagram.

ADVERTISEMENT
Ce s-a întâmplat cu ”păpușa de la Glina” comparată cu Angelina Jolie, după ce a apărut în revistă. La 14 ani face
Ce face și cum arată în prezent ”păpușa de la Glina”, comparată cu Angelina Jolie

Comparată cu Angelina Jolie încă din primele momente în care povestea ei a fost scoasă la iveală, în 2016, de către cei de la Libertatea, fata de la Glina trăia la limita subzistenței. Momentele crâncene aveau loc cu doar câțiva ani în urmă, iar la finele lui 2019 mama tinerei încă muncea ca femeie de serviciu, pentru a putea să își întrețină cei patru copii.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!