News

Ce s-a întâmplat cu părinții lui Ciprian Napi, după ce nepotul criminal i-a adus sfârșitul lui Emi Pian. Măsură extremă de ultimă oră

06.08.2020 | 13:01
Ce sa intamplat cu parintii lui Ciprian Napi dupa ce nepotul criminal ia adus sfarsitul lui Emi Pian Masura extrema de ultima ora
Execuția interlopului Emi Pian, pas cu pas! Sursa foto - facebook
ADVERTISEMENT

Emi Pian a fost ucis cu sânge rece de un interlop anonim de 26 de ani, nepotul lui Ciprian Napi, care până nu de mult participa la chefuri alături de liderul Duduienilor.

După tragedia care a îngrozit România, două case din zona de Nord a Capitalei au luat foc, iar ulterior s-a aflat că cele două locații aparțineau Clanului Rinu.

ADVERTISEMENT

Astfel, după cele întâmplate, în timp ce trupul fără suflare al lui Emi Pian era așteptat acasă, Ciprian Napi a luat o măsură extremă pentru a-și proteja familia.

Emi Pian a murit, iar de frică, Ciprian Napi și-a scos familia din țară

Clanurile Rinu și Napi au primit amenințări cu moartea din partea Duduienilor, care le-au promis că vor ucide fiecare membru din familie pentru a răzbuna moartea lui Emi Pian. Pentru că amenințările sunt serioase, Ciprian Napi și-a scos familia din țară, în special pe părinții lui, care erau bătrâni și le era frică să nu fie măcelăriți de interlopii din Clanul Duduieni.

ADVERTISEMENT

Potrivit ultimelor informații, pe străzile din Capitală se anunță război între interlopi, iar de crimă știm sigur că sunt în stare. Autoritățile încearcă să destructureze aceste formații mafiote.

La nivelul Poliției Capitalei s-a înființat, în urmă cu mai mulți ani, un departament specializat pentru destructurarea clanurilor interlope din România, dar mai ales din Capitală, unde fac legea de câteva generații.

ADVERTISEMENT

Serviciul Grupări Infracționale Violente este cel care ar fi trebuit să împiedice infracționalitatea la nivel înalt, crimele, jocurile ilegale, șantajul și luptele de stradă pe care interlopii le au cu oamenii de rând sau chiar între ei.

Serviciul Grupări Infracționale Violente, condus de comisarul Andrei Marius, nu se implică în activitățile conduse de Clanul Pian și respectiv  Clanul Duduienilor, care a băgat teroare în populație.

ADVERTISEMENT

Autopsia relevă că Emi Pian a murit din cauza unui infarct

Conform medicilor legiști, Emi Pian, pe numele lui real Florin Mototolea, a murit din cauza unui infarct miocardic. După primele analize ale autopsiei s-au găsit substanțe psihoactive. De asemenea, în certificatul de deces scrie că nu plăgile prin înjunghiere au cauzat moartea interlopului, ci un infarct miocardic, scrie Gândul.ro.

În noaptea de luni spre marți, pe 4 august, Florin Mototolea se afla la un joc de barbut cu mai mulți prieteni în casa unui alt interlop pe nume Costel al lui Dincă.

Richard Gheorghe Emanuel, membru al Clanului Rinu, a avut, la un moment dat, o dispută cu Emi Pian, căruia i-ar fi reproșat că face parte dintr-un clan sărac și că abia au reușit și ei să se ridice. Vorbele l-au făcut pe Florin Mototolea să-și iasă din minți și l-a jignit la rândul său pe bărbat, după care s-au luat la bătaie și au sfârșit cu Emi Pian înjunghiat în picior, în gât și în plămâni.

Cei doi au ajuns la spital, însă liderul Clanului Duduieni a murit.

ADVERTISEMENT
Tags: