News

Ce s-a întâmplat cu Radu Mazăre în pușcărie. Iubita fostului primar a dezvăluit cum arată acesta după ce a fost încarcerat

30.06.2019 | 10:02
Ce sa intamplat cu Radu Mazare in puscarie Iubita fostului primar a dezvaluit cum arata acesta dupa ce a fost incarcerat

Radu Mazăre își va petrece ziua de naștere alături de cei dragi. Iubita fostului primar al Constanței a declarat că solicitarea lui către conducerea Penitenciarului Rahova a fost aprobată, așa că pe data de 5 iulie va petrece câteva ore la masă, alături de familia sa. Roxana Mihalache le-a spus jurnaliștilor și ce face exact Radu Mazăre la noul job, dar și cum mai arată viitorul ei soț.

Radu Mazăre își va petrece ziua de naștere alături de cei dragi

“Face aceleași lucruri în fiecare zi, că astea sunt condițiile. E bine. Face sport cât poate să facă. Iese într-o curte, merge, face exerciții. Da, a fost aprobată cererea și ziua lui o să ne-o petrecem împreună, la masă. Nu este o perioadă ușoară, dar ce să fac. Așa am spus (că vom cununa celălalt cuplu din penitenciar- n.r.), dar să vedem cum va fi procedura pe mai departe, pentru că nu știu dacă ceilalți au reușit să-și depună documentele, să poată să fie în aceeași zi.

Dacă va fi în altă zi, iar nu știu dacă se poate face lucrul ăsta. Radu arată bine, e ok. S-a îngrășat un pic față de cum era înainte, dar în condițiile normale. Se mai uită la televizor, dar nu foarte mult. Mai mult citește”, a declarat Roxana Mihalache, logodnica lui Radu Mazăre, după vizita la Penitenciarul Rahova.

Radu Mazăre s-a îngrășat
Radu Mazăre s-a îngrășat, dupa cum a declarat iubita sa, Roxana Mihalache

Radu Mazăre s-a îngrășat după gratii și calcă cearșafuri

Roxana Mihalache aspus că iubitul ei calcă cearșafuri și fețe de pernă. “Nu știu dacă neapărat el croiește, însă știu că trage la mașină și calcă cearșafuri, fețe de pernă, de astea au probabil nevoie”, a completat Roxana Mihalache.

Vineri, ea s-a prezentat la sediul Primăriei Sectorului 5 pentru a depune dosarul pentru cununia civilă, solicitată a avea loc pe data de 10 iulie. Roxana Mihalache a precizat că nu există pregătiri speciale, pentru că va fi o căsătorie simplă. Tânăra a recunoscut că va face naveta între România și Madagascar, unde are o afacere de care trebuie să se ocupe.