Life

Ce s-a întâmplat cu Raluca Pastramă după divorțul de Pepe. Secretul descoperit abia acum

17.04.2021 | 17:53
Ce sa intamplat cu Raluca Pastrama dupa divortul de Pepe Secretul descoperit abia acum
Pepe, mai sincer ca niciodată. “Nu mi-aș fi dorit să divorțez de Raluca“. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Raluca Pastramă și Pepe continuă să aibă o relație foarte bună, chiar dacă s-au despărțit în toamna anului trecut, cei doi ajungând chiar la divorț.

Anunțul despărțirii dintre cei doi a venit ca un trăznet atunci în peisajul monden de la noi, mai ales că nimeni nu bănuia că relația lor întâmpina dificultăți, amândoi reușind să salveze aparanțele unei căsnicii perfecte.

ADVERTISEMENT

Au existat anumite controverse la un moment dat, vorbindu-se inclusiv de infidelități la mijloc, însă în cele din urmă zvonurile au fost negate, iar cei doi au ajung la concluzia că este mai bine să fie apropiați, de dragul celor două fetițe pe care le au împreună, Maria și Rosa, dar și din respect pentru anii de căsătorie, pentru tot ce au reușit să construiască.

Raluca Pastramă și-a păstrat numele după divorțul de Pepe. O cheamă tot Pascu

Potrivit Antena Stars, chiar dacă a divorțat de Pepe, Raluca și-a păstrat numele, așa că în buletin și documentele personale figurează în continuare cu numele de familie Pascu, cel al fostului ei soț.

ADVERTISEMENT

Raluca a decis să nu revină la numele de fată, Pastramă, lucru care i-a luat prin surprindere pe mulți, însă nu este prima oară când se întâmplă asta în urma unui divorț.

Există și alte vedere care au păstrat numele foștilor, unele fiind nemulțumite de numele lor de familie ori l-au păstrat de dragul copiilor și ca semn de respect pentru ce au trăit împreună.

ADVERTISEMENT

Pepe păstrează verigheta pentru că îi place ca bijuterie… sau e ceva mai mult?

Un alt lucru interesant remarcat de jurnaliștii de la Antena Stars este faptul că artistul și-a păstrat verigheta, invocând faptul că îi place foarte mult bijuteria neexistând alte conotații ale gestului său.

Evident, bârfele au început să apară din nou în ceea ce-i privește pe cei doi, iar mulți cred că aceste două semne sunt suficient de convingătoare pentru a crede că Raluca și Pepe ar fi pe punctul de a-și relua relația.

ADVERTISEMENT

Deocamdată, amândoi sunt bine-mersi separat și se pare că se înțeleg mai bine așa. Cei doi au convenit de la bun început asupra unui singur lucru: vor face tot posibilul ca fiicele lor să nu le simtă lipsa, iar pentru asta comunică în permanență unul cu celălalt.

 

 

ADVERTISEMENT
Tags: