Sporturi

Ce s-a întâmplat cu Simona Halep în vestiar după eşecul cu Franţa din Fed Cup! “Niciodată nu am văzut-o aşa!”

24.04.2019 | 12:05
Ce sa intamplat cu Simona Halep in vestiar dupa esecul cu Franta din Fed Cup Niciodata nu am vazuto asa

Ce s-a întâmplat cu Simona Halep în vestiar după eşecul cu Franţa din Fed Cup. Echipa României de Fed Cup a fost la doar un pas de marea finală a competiţiei, însă fetele noastre au fost învinse la limită de o echipă a Franţei care părea depăşită la un moment dat, însă care a reuşit să învingă, scor 3-2. George Cosac a dezvăluit că fetele erau pur şi simplu epuizate după confruntările din Fed Cup.

Cum a fost Simona Halep găsită în vestiar după înfrângerea cu Franţa

Preşedintele Federaţiei Române de Tenis a mărturisit că jucătoarele României erau de-a dreptul epuizate la finalul weekend-ului. “Nu vreți să știți cum erau fetele seara la masă. A doua zi aveau avioane fiecare la competiția unde participau. Erau rupte din toate punctele de vedere. Așa este sportul și așa sunt adevărații campioni, cei care reușesc să se recupereze, să se redreseze, să meargă mai departe”, a spus George Cosac la “Digi Sport Matinal”.

Prima rachetă a României, Simona Halep, a suferit o accidentare în partida de simplu de duminică, cea contra Carolinei Garcia. Românca în vârstă de 27 de ani s-a lovit la şold, iar căzătura a fost mult mai serioasă decât a părut la acel moment. “Din păcate, iată că accidentarea Simonei a fost serioasă. Eu am fost în vestiar după meci și niciodată nu am văzut-o atât de epuizată, cu durerile respective. Era, efectiv, epuizată, întinsă pe canapea”, a mai spus George Cosac pentru sursa citată.

Ce s-a întâmplat cu Simona Halep în vestiar după eşecul cu Franţa din Fed Cup (Sursă foto: Bianca Calea)

Simona Halep a vorbit despre accidentare

Simona Halep a fost nevoită ulterior să se retragă de la turneul de la Stuttgart din cauza acelei accidentări şi a vorbit despre suferinţa ei de la şold. “Corpul meu se simte rău pentru că am dat totul şi chiar voiam să câştig Fed Cup. Am mai fost în aceste momente, ştiu cum să le gestionez, dar trebuie să îmi revin mental şi fizic, iar apoi să o iau de la capăt. Am văzut că nivelul meu este ridicat şi sunt foarte hotărâtă. Nu mă va afecta această retragere, abia aştept următoarele turnee. Vreau să merg acasă şi să mă relaxez. O să stau cu nepoţica mea pentru că trebuie să îmi încarc bateriile şi nu voi face nimic pentru că am nevoie de odihnă”, a spus Halep.

Tags: