Fotbal intern

Ce s-a întâmplat cu soția fotbalistului Patrick Ekeng, la 3 ani de la moartea acestuia!

07.05.2019 | 12:31
Sotia fotbalistului Patrick Ekeng

Fanatik.ro vă spune ce s-a întâmplat cu soția fotbalistului Patrick Ekeng, la 3 ani de la moartea tragică a acestuia, în anul 2016! Pe 6 mai 2016, în minutul 70 al meciului Dinamo – Viitorul 3-3, Patrick Ekeng s-a prăbușit pe gazon la scurt timp după ce a intrat pe teren.

Soția fotbalistului Patrick Ekeng pare că a trecut peste moartea tragică a soțului său

Ambulanța aflată la stadion l-a transportat direct la Spitalul Floreasca, fără ca un cadru medical să îi facă manevre de resuscitare, deși fotbalistul se afla în stop cardio-respirator. Sportivul de doar 26 de ani a murit la spital, iar medicul de pe ambulanță a fost acuzat de ucidere din culpă, iar procesul continuă.

La trei ani de la tragicul eveniment, soția sa, Nathalie, pare să fi trecut peste nenorocirea care s-a abătut peste familia sa. Postează de Instagram fotografii care mai de care mai sexy, dar și filmulețe în care apare dansând și cântând. Se îmbracă provocator și iese în cluburi, alături de prietenii săi.

Sotia fotbalistului Patrick Ekeng
Fotbalistul Patrick Ekeng a murit pe gazon, la varsta de 26 de ani

Nathalie postează poze provocatoare pe Instagram

Pe rețelele de socializare încă nu apare cu vreun alt iubit, însă văduva lui Patrick Ekeng arată tuturor că a trecut peste evenimentul nefericit. Postează și filmulețe cu cei doi copii ai săi, micul Patrick junior, în vârstă de 3 ani și Kim Anaia, în vârstă de 6 ani.

Nathalie Ekeng spunea că Dinamo nu i-a oferit decât 5.000 de euro, deși clubul anunțase că va onora întreg contractul pe care Patrick Ekeng îl avea cu clubul din Ștefan cel Mare. Fotbalistul avea un salariu de 6500 de euro pe lună și mai avea opt luni de contract, în momentul decesului.

Clubul Dinamo a anunțat însă că a cheltuit 70 de mii de euro cu înmormântarea și repatrierea corpului sportivului camerunez. „Pentru salariile rămase, cei de la Dinamo mi-au zis că nu au nici o obligație”, afirma văduva fotbalistului Patrick Ekeng. Mai mult, femeia îi acuza pe cei de la Dinamo că au făcut ”dispărut” și ajutorul financiar pe care galeria lui Dinamo l-a strâns pentru familia celui care a fost Patrick Ekeng.

Tags: