Life

Ce s-a întâmplat cu Sylvia, fosta soție a lui Andrei Ștefănescu, după ce l-a înșelat cu un tinerel de 20 de ani – VIDEO

20.06.2020 | 13:23
Ce sa intamplat cu Sylvia fosta sotie a lui Andrei Stefanescu dupa ce la inselat cu un tinerel de 20 de ani  VIDEO
Sylvia și Andrei Ștefănescu, pe vremea când formau un cuplu
ADVERTISEMENT

Sylvia Sîrbu a fost în topul preferințelor muzicale ale românilor ani la rând. Însă după divorțul de Andrei Ștefănescu și plecarea lui Dj Rynno în Suedia, blonda nu a mai avut la fel de mare succes pe plan muzical și s-a reprofilat.

Ea a devenit instructor fitness și yoga. S-a logodit și acum pozează fericită și împlinită pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Vedeta TV și-a înșelat soțul cu tinerelul din clipul ”Feel In love”, în 2011.

Sylvia, instructor yoga și artist de ocazie

Cântăreața a lansat, în urmă cu 7 luni, o piesă cu DJ Rynno, melodie care se anunța că o să aibă succes, însă din cauza lipsei de promovare, melodia a făcut în jumătate de an un milion de vizualizări.

Sylvia s-a focusat, în ultima vreme, pe elemente de astrologie, yoga și tot ce ține de curățarea spirituală.

ADVERTISEMENT

Sylvia nu a renunțat la muzică, însă prima pasiune a cântăreței a trecut pe locul doi, iar yoga și fitness-ul sunt cele mai importante activități pentru în acest moment.

Vedeta s-a retras și din viața publică, ajungând la evenimentele mondene destul de rar.

 

View this post on Instagram

 

Exam day 😇🙌🏻😬. #ttc300 #yogateacher #yogagirl #yinyoga #yogalove . Foto by @alexandrunedeleaphotographer ❤️❤️❤️

A post shared by ✨SYLVIA 👉🏻 #profadezen ✨ (@sylvia_sirbu) on

Sylvia postează pe internet filmulețe și imagini din timpul sesiunilor care i-au adus pacea. ” Fac cursurile de masaj thai, pentru că are mare legătură cu yoga. Și îmi place maxim.”, mărturisea Sylvia, fosta componentă a trupei A.S.I.A., în martie 2019.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ✨SYLVIA 👉🏻 #profadezen ✨ (@sylvia_sirbu) on

Sylvia și Andrei Ștefănescu, divorț la un an după infidelitatea artistei

După o vară incendiară, Sylvia s-a aruncat în brațele lui Iulian Demeter. Pe atunci soțul cântăreței, Andrei Ștefănescu, nu a știut nimic, însă a aflat mai târziu de escapada amoroasă a vedetei și în martie 2012 au anunțat că divorțează.

Cei doi au intrat într-un scandal de pomină, căci prezentatorul de la ”I Umor” nu a trecut ușor peste despărțire, mai ales că au avut și bunuri de împărțit.

ADVERTISEMENT

” Este cel mai chinuitor lucru să dormi lângă un om știind că te minte și că se joacă frumos. Este îngrozitor să stai în pat cu iubita ta, să știi că vine de la altul, dar te mângâie și se poartă aproape normal. (… ) Eu nu vreau să o acuz de absolut nimic, nu știu ce e în sufletului ei și nici nu mă interesează acum. Poate ea nu mai simte nimic pentru mine, pentru casă, pentru familie.

Mi-a recunoscut că m-a înșelat, dar mi-a spus că totul a fost o joacă. Mi-a spus despre amantul ei că este un copil și mi-a cerut să o iert. Nu voi face asta, chiar dacă au fost prieteni care mi-au spus să încerc să trec peste asta, pentru că sunt unii oameni care fac lucrul acesta. Eu nu pot.

Noi suntem împreună de 6 ani și căsătoriți de 3 ani. Mi se pare că a făcut acest lucru mult prea devreme, chiar așa repede să te plictisești de un om, de o relație?”, a declarat cântărețul, în 2012, imediat după despărțire.

Sylvia și frumușelul Iulian Demetr, bărbatul cu care l-a nșelat pe Andrei Ștefănescu
Sylvia și frumușelul Iulian Demetr, bărbatul cu care l-a nșelat pe Andrei Ștefănescu

„Prietenul meu Dj Rynno știa de povestea asta, a acoperit-o și nu mai am ce să discut cu el. Mi se pare foarte ciudat că prietenul ei, al nostru, care știe cât de greu am ajuns să avem ceea ce avem, nu a tras-o de urechi şi nu a întrebat-o ce face.

Nu înţeleg cum un om la 40 de ani, cu soţie şi copil acasă, poate să instige o fată la infidelitate. Sylvia are 28 de ani. Rynno trebuia să o ia la șuturi pe şi să o trimită acasă, fiindcă avea tot ce avea nevoie.

Nu poți să permiți unui om să-şi bată joc de toate realizările. El nu a făcut asta și, din păcate pentru soția și copilul lui, voi face publice niște lucruri despre el”, a mai spus Andrei, pe atunci.

Și-au refăcut viețile

Andrei Ștefănescu a spus ”DA” altei femei, o tânără pe nume Antonia, care i-a dăruit un băiețel. Cei doi s-au căsătorit după 5 ani de relație. Sylvia, la rândul ei, s-a logodit, tot în secret, în 2017, cu iubitul ei, Dragoș, alături de care este de câțiva ani.

ADVERTISEMENT