Life

Ce s-a întâmplat cu vila lui Emi Pian, la scurt timp după ce a fost înmormântat

10.08.2020 | 11:10
Ce sa intamplat cu vila lui Emi Pian la scurt timp dupa ce a fost inmormantat
Locuința lui Emi Pian arată ca un „altar” după moartea interlopului. Sursa foto: gandul.ro
ADVERTISEMENT

Vila în care locuia Florin Mototolea, zis și Emi Pian, interlopul ucis cu sânge rece pe o stradă din Sectorul 5 al Capitalei, a fost în ultimele zile un adevărat loc de pelerinaj. Mii de persoane au venit să își ia adio de la liderul clanulului Duduienilor și să cânte melodii de jale interpretate de Florin Salam și ceilalți invitați.

De altfel, manelistul nu a putut lipsi nici de la înmormântarea omului care, în ciuda neînțelegerilor din ultima vreme, i-a fost un foarte bun prieten.

ADVERTISEMENT

Sfâșiat de durere, acesta a preferat să stea cu capul în pământ și să-și plângă „cumătrul” în liniște, iar la un moment dat s-a așezat în genunchi în fața sicriului.

  Casa lui Emi Pian a fost transformată în „altar”

Dacă pe parcursul priveghiului nu mai aveai unde să arunci un ac din pricina sutelor de prieteni veniți din toate colțurile țării pentru a-și lua rămas bun de la interlop, lucrurile s-au mai liniștit imediat după înmormântare.

ADVERTISEMENT

Totuși, chiar  și duminică noaptea, impozantele afișe cu liderul Duduienilor tronau încă pe gard și pe casă, iar mai multe persoane se aflau în fața porții, semn că interlopii nu vor trece prea curând peste această tragedie.

Avocatul clanului Duduianu face lumină în cazul morții lui Emi Pian

Motivul pentru care ne-am întâlnit astăzi aici este a tranşa toate informaţiile false din ultimele zile. Cauza decesului lui Mototolea Florin nu este atacul de cord, nu are legătură cu consumul de droguri. A fost secţionată artera femurală a piciorului drept.

ADVERTISEMENT

De asemenea, am auzit zvonuri că fraţii ar fi plecaţi din ţară şi s-ar întoarce pentru a se răzvbuna, este total eronat, fraţii erau în ţară în momentul tragediei, nu au căutat şi nu caută să se răzbune.

Toţi membrii familiei au fost audiaţi în calitate de martori, nu au fost formulate acuzaţii, niciun membru nu e suspect sau inculpat. Nu va exista răzbunare, nu va fi război.

ADVERTISEMENT

În urmă cu trei ani de zile fratele lui, Elvis Pian, a fost tăiat în zona gâtului, timp de trei ani nimeni nu a căutat răzbunare şi război. Vă solicit să încetaţi cu informaţiile eronate şi să lăsaţi membrii familiei în pace. Nu va exista nicio intenţie de răzbunare din partea nimănui din familie”, a declarat Cristian Caracoti, avocatul Duduienilor, pentru România TV.

ADVERTISEMENT