ADVERTISEMENT
Life

Ce s-a întâmplat cu Vulpița după ce a ajuns în casa soacrei, din platoul Acces Direct

Autor: Alexa Serdan | 10.09.2020 | 07:29
Ce s-a întâmplat cu Vulpița după ce a ajuns în casa soacrei, din platoul Acces Direct
Ce s-a întâmplat cu Vulpița după ce a ajuns în casa soacrei, din platoul Acces Direct. Sursa foto: Instagram.com

Vulpița și Viorel s-au întors în satul natal Blăgești, județul Vaslui, după ce în ultimele luni au savurat din plin aerul de Capitală. Deveniți faimoși datorită emisiunii „Acces Direct” de la Antena 1, soții Stegaru nu au fost primiți tocmai cu brațele deschise acasă.

ADVERTISEMENT

Se pare că vecinii nu au uitat escapadele amoroase ale Veronicăi, în timp ce soacra sa a certat-o și chiar i-a reproșat că era cazul să se întoarcă acasă, la fiica sa Maria. Micuța începe toamna aceasta grădinița și are nevoie ca mama sa să-i fie alături.

„Au venit acasă pentru că începea Maria grădinița. Ilinca (soacra Vulpiței, n.r.) nu putea să se ocupe de copilul ăsta amărât la nesfârșit”, a declarat una dintre vecinele soților Stegaru pentru cancan.ro.

ADVERTISEMENT

Soții Stegaru s-a întors la Blăgești cu reproșuri. Vulpița, certată de soacră

„Au fost primiți bine, în mare parte, însă satul vorbește în continuare despre ei și despre ceea ce s-a întâmplat în București. Să afle toată țara că ai făcut sex cu un bărbat, când tu ești căsătorită, nu e de lăudat.

S-au certat puțin atunci când au venit acasă, Ilinca le-a reproșat că ea este bătrână și nu mai poate să se ocupe de copilul lor, că trebuie să lase circul acolo unde l-au și găsit și să stea acasă, pentru copilul lor”, a completat vecina Vulpiței și a lui Viorel, mai arată sursa menționată.

ADVERTISEMENT

Viorel și Veronica Stegaru nu au plecat acasă cu mâinile goale, mai declară vecina celor doi care spune că aceștia au strâns bani frumoși în urma aparițiilor la TV, dar și datorită melodiilor lansate alături de artiști precum Axinte, Rafaelo sau Ana Ciulpan.

Vecina Vulpiței a mărturisit că Ilinca, soacra acesteia, i-a iertat oarecum circul de pe micile ecrane când a văzut că s-a întors în satul natal cu un venit destul de generos pe care cel mai probabil îl vor investi în locuință sau pentru educația fetiței lor.

ADVERTISEMENT

„Lumea vorbește că au venit cu bani mulți din București, mii de euro. Au făcut bani, da. Și cu Acces Direct, și cu melodiile alea. Bravo lor, numai să se țină de treabă serioasă și să știe ce să facă cu ei.

Ar trebui să mai investească în casă, că pică pereții pe ei, măcar să-i ofere fetiței un trai mai bun, mai curat. Aici, la noi, oamenii vorbesc urât de ei, dar aia e, viața merge mai departe. Poate învață din greșeli și își construiesc un viitor mai bun”, a mai precizat vecina celor doi.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!