News

Ce s-a întâmplat cu Zina Dumitrescu în ultimele secunde din viață: “Mi-a zâmbit”

30.03.2019 | 08:51
Care a fost ultimul gest făcut de Zina Dumitrescu înainte să moară?

S-a aflat care a fost ultimul gest al Zinei Dumitrescu! Creatoarea de modă se pare că ar fi zâmbit în ultima clipă de viață. Mama Zina a murit în cursul zilei de 28 martie, la 82 de ani. „Cu 30 de minute în urmă s-a întâmplat! Avea toate cele necesare! S-a retras în camera ei, însă din păcate s-a întâmplat! Am încercat cât am putut să îi fim aproape, am mai fost cu ea și la un restaurnat.” Ce a declarat directorul azilului despre ultimele momente ale Zinei Dumitrescu în viață?

Care a fost ultimul ges făcut de Zina Dumitrescu?

Zina Dumitrescu s-a stins din viață în cursul zilei de 28 martie. Aceasta și-a petrecut ultimii mai bine de 8 ani de zile în azilul Casa Snagov, din Ghermănești. Ion Casian, directorul casei de bătrâni, i-a fost alătri pe tot parcursul șederii acolo, dar și în ultimele clipe de viață. Acesta a declarat că a ținut extrem de mult la Mama Zina, așa cum era cunoscută în presă.

Am ținut mult la Mama Zina, era o persoană specială, veselă, cu un tonus care ne determina pe toți să vedem lucrurile pozitiv. Nu știu cum o să fie fără ea, dar cu siguranță, aici, la centrul de bătrâni, suntem triști și parcă resemnați că am pierdut-o pentru totdeauna”, a declarat bărbatul în exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

Care a fost ultimul gest făcut de Zina Dumitrescu înainte să se sitingă din viață?
Care a fost ultimul gest făcut de Zina Dumitrescu înainte să se stingă din viață?

Mama Zina a murit împăcată!

”Eu am fost ultima persoană cu care a interacționat. Am fost alături de ea, de ceva vreme, fiindcă îi era din ce în ce mai rău și nu mai dorea să lupte cu boala. Poate, tocmai de aceea, în ziua decesului, am stat lângă Mama Zina și parcă presimțeam și eu că acela este sfârșitul! Am luat-o de mâna și ea mi-a zâmbit, ca un semn! Mi-a spus mulțumesc și a închis ochii! Practic, a murit în brațele mele! Dumnezeu să o ierte”, a mai dezvăluit sursa citată.

Tags: