Life

Ce s-a întâmplat, de fapt, între Petre Roman și Zoe Ceaușescu. Cine s-a opus relației lor

Care este, în realitate, adevărul legăturii dintre Petre Roman și Zoe Ceaușescu. Cine nu a fost de acord cu povestea lor de dragoste.
28.01.2023 | 13:37
Ce sa intamplat de fapt intre Petre Roman si Zoe Ceausescu Cine sa opus relatiei lor
Care este, în realitate, adevărul legăturii dintre Petre Roman și Zoe Ceaușescu. Cine nu a fost de acord cu povestea lor de dragoste. Sursa foto: captură video Youtube / Wikipedia. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Ce s-a întâmplat, de fapt, între fostul premier al României  din perioada 1989 – 1991 și fiica soților Ceaușescu. Cine s-a opus relației lor și unde se aflau cei doi protagoniști când au început să simtă prima oară fiorii iubirii.

Care este, în realitate, adevărul legăturii dintre Petre Roman și Zoe Ceaușescu. Cine nu a fost de acord cu povestea lor de dragoste

Petre Roman a discutat deschis despre legătura amoroasă pe care a trăit-o cu Zoe Ceaușescu. Policitianul a mărturisit în cadrul emisiunii 40 de întrebări, moderată de Denise Rifai, că Elena Ceaușescu nu a fost de acord cu relația.

ADVERTISEMENT

Fostul premier al României a curtat-o o perioadă pe fiica foștilor președinți comuniști, însă fără prea mari șanse de izbândă. Privind în urmă tatăl Oanei Roman crede că lucrurile au decurs, în cele din urmă, în favoarea sa.

„Am cunoscut-o pe Zoe în 1972, a fost un moment foarte frumos, cu parfum de idilă. Când eu am cunoscut-o, eram de un an și jumătate la Toulouse, cu o bursă de care au beneficiat și alți două sute de români.

ADVERTISEMENT

Zoe era o fată foarte bine educată, o fată frumoasă, nu-ți dădea impresia că e fata cui este. 

Da, am curtat-o, dar lucrurile s-au stopat, fiindcă s-a declarat împotriva acestei legături mama ei, Elena Ceaușescu, nu știu de ce. Slavă Domnului că s-a opus!”, a mărturisit Petre Roman, notează Kanal D.

ADVERTISEMENT

Petre Roman, la al doilea mariaj

Petre Roman se află la al doilea mariaj, după ce s-a căsătorit prima oară la vârsta de 27 de ani. Căsnicia a fost cu o femeie cu 6 ani mai mare decât el, divorțată și cu o fată dintr-o relație anterioară. Este vorba de Mioara Georgescu.

Cei doi au avut un mariaj care a durat 34 de ani, perioadă în care a venit pe lume fiica politicianului, Oana Roman. Inginerul are numai cuvinte de laudă la adresa primei sale partenere de viață.

ADVERTISEMENT

În momentul de față, fostul profesor universitar este însurat cu cântăreața Silvia Chifiriuc care i-a dăruit un fiu, Petrus. Diferența de vârstă de 26 de ani nu a fost deloc un impediment în calea fericirii lor.

ADVERTISEMENT
Celebra prezentatoare TVR rupe tăcerea despre idila cu Ioan Neculaie, fostul patron de...
Celebra prezentatoare TVR rupe tăcerea despre idila cu Ioan Neculaie, fostul patron de la FC Brașov: „A înșela înseamnă să fii cu sufletul în altă direcție”
”Rușinos!” Fosta iubită a lui George Clooney și partenerul ei, românul cu 15...
”Rușinos!” Fosta iubită a lui George Clooney și partenerul ei, românul cu 15 ani mai tânăr, goi-pușcă în văzul tuturor FOTO
„Este ceva ce nu i-am dori nimănui”. Doi soți, turiști în India, au...
„Este ceva ce nu i-am dori nimănui”. Doi soți, turiști în India, au avut parte de o experiență îngrozitoare
Fosta campioană europeană a României, pe lista AUR la europarlamentare » Campanie cu...
Fosta campioană europeană a României, pe lista AUR la europarlamentare » Campanie cu lacrimi lângă tribuna-fantomă de 5 milioane € din București
După 4 ani, amenzile pentru deranjarea vecinilor vor fi DUBLATE. Sancțiuni duble și...
După 4 ani, amenzile pentru deranjarea vecinilor vor fi DUBLATE. Sancțiuni duble și pentru anumiți comercianți
Simulare Bac 2024. Ce subiecte au picat la limba română
Simulare Bac 2024. Ce subiecte au picat la limba română
Românul de 91 de ani care a rezistat uraniului. „Am rămas 20 de...
Românul de 91 de ani care a rezistat uraniului. „Am rămas 20 de ani în mina secretă a sovieticilor” VIDEO
Ion Iliescu a împlinit 94 de ani. Interviu inedit: ”Nu am vrut ca...
Ion Iliescu a împlinit 94 de ani. Interviu inedit: ”Nu am vrut ca România să fie experimentul nord-coreean al lui Ceaușescu”
Gașca Zurli se destramă. Cine și-a anunțat retragerea
Gașca Zurli se destramă. Cine și-a anunțat retragerea
Va ninge în Capitală! Prognoza meteo pentru următoarele luni
Va ninge în Capitală! Prognoza meteo pentru următoarele luni
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la cinci luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la cinci luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
Se întoarce iarna în București. Meteorologii au actualizat prognoza pentru martie 2024
Se întoarce iarna în București. Meteorologii au actualizat prognoza pentru martie 2024
REPORTAJ. Dezastru ecologic finanțat cu 64 de milioane €, bani europeni, în județul...
REPORTAJ. Dezastru ecologic finanțat cu 64 de milioane €, bani europeni, în județul Suceava: un sat depopulat și un munte pierdut
Când va fi următorul cutremur devastator în România. Gheorghe Mărmureanu, anunțul care ne...
Când va fi următorul cutremur devastator în România. Gheorghe Mărmureanu, anunțul care ne dă fiori: „Sunt lucruri curioase cu Vrancea”