Life

Ce s-a întâmplat în Biserică la botezul fiului lui Culiță Sterp. Dezvăluirile unui invitat: “A fost un moment care m-a panicat foarte tare”

Culiță Sterp și-a botezat copilul, unul dintre invitații de la creștinarea lui Milan scoțând la iveală câteva amănunte despre eveniment.
22.10.2021 | 20:16
Ce sa intamplat in Biserica la botezul fiului lui Culita Sterp Dezvaluirile unui invitat A fost un moment care ma panicat foarte tare
Ce s-a întâmplat în Biserică la botezul fiului lui Culiță Sterp. Dezvăluirile unui invitat: "A fost un moment care m-a panicat foarte tare". Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Andrei Ciobanu, iubitul Marilenei Cuciurean de la Survivor România, a mărturisit ce s-a întâmplat la botezul lui Milan, care a avut loc într-o Biserică din Hațeg.

Fostul concurent al primului sezon de la Kanal D s-a panicat când a văzut cum are loc botezul în rândul creștinilor ortodocși. Tânărul s-a speriat când bebelușul a fost băgat în cristelniță.

ADVERTISEMENT

Iubitul frumoasei blondine a ținut să mai adauge că preotul nici măcar nu i-a ținut mâna la gură băiatului lui Culiță Sterp, care de altfel, era foarte emoționat.

Milan, copilul lui Culiță Sterp, a fost creștinat. Cum a procedat preotul

„A fost un moment care m-a panicat foarte tare, la ortodocși se bagă copilul în apă fără să îi pună mâna la gură. L-au băgat în cristelniță cu totul, cred că s-a speriat toată lumea.

ADVERTISEMENT

Dar părintele a motivat că așa se face și fiecare își face meseria cum știe mai bine. Bine că nu s-a întâmplat nimic. Culiță a avut emoții de la biserică până la final.

L-am văzut cu ochii în lacrimi și în timp ce cântau unii artiști, erau versuri care l-au emoționat atât de tare, încât îi dădeau lacrimile.

ADVERTISEMENT

A plâns pentru el, pentru familia lor. Asta e cea mai mare artă a unor artiști”, a povestit Andrei Ciobanu de la Survivor România pentru wowbiz.ro.

Culiță Sterp și-a încălcat cuvântul la botezul lui Milan. Ce a făcut

Petrecerea a fost una pe lux și opulență, de la care nu a lipsit niciun fel de mâncare tradițional. Atmosfera de la restaurant a fost întreținută de artiști de renume.

ADVERTISEMENT

Theo Rose, Bogdan de la Ploiești și Tzanca Uraganu sunt cei care au încântat urechile celor 200 de invitați de la creștinarea lui Milan, care a fost una grandioasă.

Culiță Sterp și-a dorit să se simtă bine la botezul băiatului său și să nu cânte, dar invitații l-au convins în cele din urmă. Cântărețul de muzică de petrecere a cântat o strofă.

„Culiță a spus de la început că nu o să cânte, dar nu s-a putut abține, au fost foarte mulți prieteni care l-au rugat să cânte, pentru că lumea îl iubește.

Lumea a vrut să-l audă cântând și a cântat doar o strofă”, a completat fostul concurent de la Kanal D, mai arată sursa citată.

ADVERTISEMENT