Life

Ce s-a întâmplat în ziua nunții lui Dinu Maxer cu Deea. Așa le-a fost prevestită despărțirea

Întâmplarea din ziua nunții lui Dinu cu Deea Maxer, în vara lui 2008. Despărțirea celor doi a fost prevestită de atunci.
30.03.2023 | 07:09
Ce sa intamplat in ziua nuntii lui Dinu Maxer cu Deea Asa lea fost prevestita despartirea
Ce s-a întâmplat în ziua nunții lui Dinu cu Deea Maxer. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Dinu și Deea Maxer au anunțat zilele trecute că divorțează, dar puțini își amintesc de ceea ce s-a întâmplat în ziua nunții lor, din vara anului 2008. Petrecerea lor a fost tulburată de un eveniment neașteptat.

Ce s-a întâmplat în ziua nunții lui Dinu cu Deea Maxer. Evenimentul care le-a prevestit despărțirea

Deși părea să formeze unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc, Dinu și Deea Maxer au decis să meargă pe drumuri separate, după o căsnicie de 14 ani. Cei doi s-au căsătorit în vara lui 2008, după trei ani de relație.

ADVERTISEMENT

Nunta celor doi a avut loc într-un cadru de vis, la malul mării, în stațiunea Jupiter. Mirii s-au distrat până dimineața, alături de familie și prieteni.

Deea a schimbat două rochii de mireasă în acea zi atât de specială, iar soțul ei i-a pregătit o surpriză inedită. Marele eveniment a fost atent planificat din timp și a fost difuzat la TV.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, Dinu și Deea Maxer au avut parte de o surpriză neplăcută chiar în ziua în care și-au unit destinele. Un eveniment pe care nimeni nu l-a putut controla a făcut ca petrecerea să se desfășoare mai greu.

Mai exact, pe litoral a izbucnit o vijelie puternică. În ciuda vremii instabile, petrecerea a continuat până la sfârșit. Spre seară, vremea era ceva mai bună, așa că mirii și invitații lor s-au putut bucura de toate.

ADVERTISEMENT

“Sunt oarecum șocat! Vă rog să se desființeze meteorologia. În felul acesta pot și oamenii să prevadă. Odată ce lumea mi-a spus că e soare până miercuri, după trei zile s-au schimbat, dar nimeni nu a spus că o să fie furtună la mare”, spunea Dinu Maxer pentru un post TV, în 2008, potrivit wowbiz.ro.

Nici Deea Maxer nu a fost deranjată de faptul că vântul bătea puternic în ziua în care i-a spus marele “DA” lui Dinu. “În ploaie, în vânt, nunta noastră va continua, chiar dacă anumite persoane nu își doresc acest lucru”, a spus aceasta la vremea respectivă.

ADVERTISEMENT

Deea și Dinu Maxer au anunțat că divorțează

Vestea divorțului dintre Dinu și Deea Maxer a fost anunțată de cei doi în urmă cu câteva zile, pe rețelele sociale. Internauții au fost foarte triști și au sperat ca anunțul să fie o glumă.

După 18 ani de relație, în care cei doi au fost atât parteneri de viață, cât și de muncă, Dinu și Deea Maxer au decis să-și continue viețile separat. Amândoi sunt recunoscători pentru perioada în care au fost împreună.

“Am decis să ne încheiem căsătoria după 18 ani de relație plini de iubire, fidelitate, respect și muncă depusă cot la cot în tot ceea ce am construit! Ne suntem recunoscători pentru această călătorie în care am fost, pe rând, piloți! Mulțumesc, @dinumaxer!

Voi ne știți viața ca pe o carte deschisă, fiind mereu în atenția voastră și înconjurați de apreciere și admirație. Pentru toate acestea vrem să vă mulțumim și totodată ne dorim să respectați acest moment din viața noastră.

Ne dorim discreție, liniște și pace pentru fiecare dintre noi și, cel mai important, pentru copiii noștri. Fiți blânzi! Dumnezeu știe drumul fiecăruia! Mulțumim, Deea si Dinu Maxer”, a fost mesajul postat de Deea Maxer pe Instagram.

ADVERTISEMENT
Tags: