Life

Ce s-a întâmplat între Nicoleta Voicu și Gheorghe Turda când s-au întâlnit în cimitir: ”Este ca o ironie a sorții”

Ce a făcut Nicoleta Voicu când a dat peste Gheorghe Turda, la cimitir. Cântăreața de muzică populară a povestit întreaga întâmplare.
03.10.2022 | 22:05
Ce sa intamplat intre Nicoleta Voicu si Gheorghe Turda cand sau intalnit in cimitir Este ca o ironie a sortii
Ce a făcut Nicoleta Voicu când a dat peste Gheorghe Turda, la cimitir. Cântăreața de muzică populară a povestit totul. Sursa foto: captură video Youtube
ADVERTISEMENT

Ce s-a întâmplat între cei doi artiști, care în trecut au avut o relație amoroasă, atunci când s-au întâlnit în cimitir. Interpreții nu se înțeleg tocmai bine și chiar există tensiuni peste care nu au reușit să treacă nici acum.

Ce a făcut Nicoleta Voicu când a dat peste Gheorghe Turda, la cimitir. Cântăreața de muzică populară a povestit totul

Nicoleta Voicu a mărturisit că nu i-a făcut deloc plăcere să-i iasă în cale Gheorghe Turda, chiar și atunci când era la cimitirul Bellu din București. Vedeta se afla acolo pentru a-și lua rămas bun de la actorul Alexandru Arșinel.

ADVERTISEMENT

Nu a stat prea mult pe gânduri și a plecat imediat, cântăreața de muzică populară precizând că întreaga întâmplare a fost ca o ironie a sorții. Reîntâlnirea cu cel care i-a fost iubit timp de un an i-a lăsat un gust amar vedetei.

„Crede-mă că dacă mi-aș fi dorit să ne întâlnim și să ne salutăm, aș fi putut să creez un moment de genul acesta. Dar nu mi-am dorit, motiv pentru care am plecat foarte repede din cimitir.

ADVERTISEMENT

Revederea sau reîntâlnirea cu acest om niciodată nu o să îmi trezească vreun sentiment. Dacă cu coada ochiului am reușit să îl fac să se împiedice, îți dai seama dacă m-aș fi uitat așa…

Este ca o ironie a sorții, ne-am întâlnit într-un loc și într-un moment în care trebuie să conștientizăm cu toții că în fața morții toți suntem egali.

ADVERTISEMENT

Nu cred că vreodată întâlnirea cu acest om îmi va face plăcere, motiv pentru care, pentru a evita o întâlnire viitoare, în cimitir sau mai știu eu unde, chiar am plecat să nu fiu văzută”, a povestit Nicoleta Voicu pentru Antena Stars.

Nicoleta Voicu și Gheorghe Turda, la un pas să se întâlnească

Nicoleta Voicu și Gheorghe Turda au fost la un pas să se întâlnească în urmă cu puțin timp, doar că artista a plecat când l-a remarcat pe solist. Interpretul a sesizat la rândul său prezența acesteia și a reacționat.

ADVERTISEMENT

Cântărețul în vârstă de 74 de ani a subliniat că nu a fugit de fosta parteneră de viață și chiar ar fi fost dispus să înfrunte această ”situație”. În plus, vedeta pare să lase garda jos și să nu excludă posibilitatea unei împăcări.

Totodată, solistul a mai precizat că ar fi salutat-o pe Nicoleta Voicu „cu mare drag” și i-ar fi făcut cu mâna dacă nu ar fi dispărut din raza sa vizuală.

ADVERTISEMENT