Life

Ce s-a întâmplat la botezul fiului Andreei Ibacka. Totul a ieșit la iveală abia acum

Andreea Ibacka a scos la suprafață un incident neașteptat care a avut loc la botezul fiului său și al lui Cabral. Micuțul Tiago a fost creștinat în urmă cu o săptămână.
22.05.2022 | 15:40
Ce sa intamplat la botezul fiului Andreei Ibacka Totul a iesit la iveala abia acum
Andreea Ibacka, incident neașteptat la botezul fiul său: ”Se putea transforma într-un coșmar”. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Frumoasa actriță a povestit ce s-a întâmplat în urmă cu câteva zile, chiar după ce a ieșit din Biserică cu fiul său. Vedeta și cei dragi au continuat petrecerea în curtea locuinței, unde au avut parte de un moment surprinzător.

Andreea Ibacka, incident neașteptat la botezul fiul său: ”Se putea transforma într-un coșmar”

Andreea Ibacka și invitații de la botezul lui Tiago au fost luați prin surprindere de un eveniment neașteptat. Totul a ieșit la iveală abia acum, artista dezvăluind că a fost vorba de un incendiu în curtea vecinilor săi.

ADVERTISEMENT

„Soțul și cu mine nu prea ne facem complimente prin social media. Ca să nu ne-o luăm în cap ori fiindcă pur și simplu ne-am obișnuit să ne tachinăm. Așa ne arătăm noi dragostea.

Pe de altă parte, deși am ales să le povestim public mai ales pe cele bune (că de necazuri e plin pământul)… de-a lungul anilor le-am pățit și noi pe ale noastre. Ba chiar am trecut prin câteva situații limită împreună. Sâmbăta trecută am avut botezul lui Tiago.

ADVERTISEMENT

În mijlocul petrecerii, vecinii noștri au avut un incendiu în toată regula. Și chiar dacă nu a ajuns să fie o situație limită pentru noi, premisele nu arătau deloc bine.

Dacă câteva amănunte mergeau ușor diferit se putea transforma într-un coșmar. Îmi e clar că ne-am asumat niște decizii importante, deși erau unele de moment”, a scris actrița pe contul de Instagram.

ADVERTISEMENT
Cabral Ibacka
Cabral Ibacka, aproape de incendiul din curtea vecinilor săi. Sursa foto: Instagram

Andreea Ibacka: ”Omul lângă care aș vrea să fiu dacă vine sfârșitul lumii”

Andreea Ibacka este conștientă că lucrurile ar fi putut lua o întorsură ciudată, mărturisind că viețile oamenilor trebuie să fie prioritare în astfel de situații. Vedeta de la Antena 1 a realizat în aceste clipe ce bărbat are alături.

Îndrăgita actriță din celebrul serial Adela i-a făcut partenerului de viață o declarație de dragoste foarte frumoasă. În altă ordine de idei blondina a mai subliniat că nimeni nu a fost rănit în urma incendiului, la fel și vecinii.

ADVERTISEMENT

„Când lucrurile escaladează în doar câteva secunde, nu ai timp de încercări. Am funcționat ca niște roboței și abia după ce s-a terminat tot episodul am apucat să-mi trag concluziile.

Și să-mi amintesc și de celelalte momente grele trăite împreună. Sunt câteva lucruri de făcut într-o situație limită, în ordinea corectă. Întâi protejezi vieți, apoi creezi premise de rezolvare, salvezi bunuri șamd.

Din păcate mulți oameni se blochează de spaimă, nu prioritizează, iar deznodământul e mai prost decât putea să fie. Ce voiam de fapt să spun prin postarea aceasta: că EL e omul lângă care aș vrea să fiu dacă vine sfârșitul lumii.

O dată că-l iubesc, asta e clar. Și apoi fiindcă alături de el am cele mai mari șanse să scap. Mă rog, sper să nu vină! Sfârșitul lumii, zic. Totuși. P.S.: Vecinii sunt bine și ei, nimeni nu a fost rănit”, a mai adăugat Andreea Ibacka.

ADVERTISEMENT