News

Ce s-a întâmplat la casa lui Liviu Dragnea după condamnare. Ce ar avea de gând șeful PSD! Protestatarii au aruncat cu ouă în mașină!

27.05.2019 | 16:33
Ce sa intamplat la casa lui Liviu Dragnea dupa condamnare Ce ar avea de gand seful PSD Protestatarii au aruncat cu oua in masina

Incredibil ce s-a întâmplat la casa lui Liviu Dragnea, după condamnarea la trei ani și șase luni de închisoare cu executare, în dosarul angajărilor fictive. Zeci de jurnaliști s-au strâns la poarta lui Liviu Dragnea, care era așteptat să se predea autorităților. Oamenii au aruncat cu ouă în mașina în care s-ar afla Liviu Dragnea!

Ce s-a întâmplat la casa lui Liviu Dragnea după condamnare

Alături de ziariști s-au strâns și zeci de protestatari dornici să-l vadă pe Liviu Dragnea cum pleacă spre Penitenciarul Rahova. La un moment dat, poarta de la garajul subteran s-a deschis și o limuzină cu geamuri fumurii a ieșit de la subsolul locuinței lui Liviu Dragnea.

Ziariștii au sărit să capteze cadre cu persoanele care se aflau în interiorul mașinii, dar odată cu aceștia, au sărit și protestatarii, care au strigat ”La pușcărie”! Se pare că Liviu Dragnea se va preda de bunăvoie autorităților entru a fi încarcrat la Penitenciarul Rahova.

Ce s-a întâmplat la casa lui Liviu Dragnea după condamnare
Ce s-a întâmplat la casa lui Liviu Dragnea după condamnare

Liviu Dragnea se pare că se va preda singur autorităților

Odată ajuns la Penitenciarul Rahova, Liviu Dragnea va fi introdus în carantină. Președintele PSD va fi supus unor măsuri sanitare şi de igienă. După echipare, Liviu Dragnea va fi condus și repartizat în cameră. Persoanele private de libertate primesc un set de produse igienico-sanitare aprobate de directorul general al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor.

Deținuții se repartizează în secţia de carantină şi observare, pentru o perioadă de 21 de zile. Sunt cazate separat pe camere, în funcţie de sex şi vârstă, precum şi de alte cerinţe legale, de ordine interioară sau de siguranţă.

În perioada de carantină şi observare se desfăşoară activităţi de evaluare şi intervenţie iniţială, se efectuează examene medicale şi se dispun măsuri de informare şi documentare, sub pază şi supraveghere, în condiţiile stabilite prin regulamentul de aplicare a legii.

Condamnaţilor aflaţi în prima zi de deţinere li se efectuează examenele medicale şi vaccinările necesare, într-o perioadă de 72 de ore, iar, după caz, se vor lua unele măsuri igienico-sanitare adecvate pentru intrarea în colectivitate, potrivit normelor stabilite de Ministerul Sănătăţii. Medicul urmează să stabilească starea sănătăţii şi a capacităţii de muncă în primele 21 de zile de detenţie.