Simona Halep

Ce s-a întâmplat la fileu între Shuai Zhang și Simona Halep: “I-am spus: ‘Să te audă Dumnezeu’!”

09.07.2019 | 19:39
Ce sa intamplat la fileu intre Shuai Zhang si Simona Halep Iam spus Sa te auda Dumnezeu
ADVERTISEMENT

Simona Halep a câștigat cu 7-6, 6-1 meciul împotriva lui Shuai Zhang din sferturile de finală ale turneului de la Wimbledon. Campioana noastră va juca în semifinale cu Elina Svitolina, care a trecut în două seturi de Karolina Muchova: 7-5, 6-4.

Ce s-a întâmplat la fileu între Shuai Zhang și Simona Halep: “I-am spus: ‘Să te audă Dumnezeu’!”

La finalul meciului, Simona Halep și Shuai Zhang au oferit un moment superb, cele două felicitându-se reciproc și purtând un dialog cald. Imediat după meci, Simona Halep a povestit ce i-a transmis chinezoaica: “Eu și cu Shuai Zhang ne înțelegem foarte bine. Suntem foarte ok și în afara terenului. La fileu m-a felicitat și mi-a spus că speră să câștig turneul. I-am spus: ‘Să te audă Dumnezeu'”, a spus Halep.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă au o relație bună în afara terenului, Simonei Halep nu îi place să joace împotriva lui Shuai Zhang, după cum a recunoscut și după meci: “A fost cel mai intens set în 2019. Spun asta și pentru că a avut 4-1 și a trebuit să lupt și să revin. A fost mai greu. Mă bucur tare mult pentru acest set.

Mi-a dat multă încredere și mi-am spus că pot să revin de la orice scor. Nu îmi place stilul lui Zhang, nu îmi place să joc contra ei. Dă foarte razant, mingea nu sare foarte bine. Mie îmi e greu să manevrez mingea de jos. Am fost puternică mental. Nu am cedat niciun punct. Am schimbat și tactica. Am jucat cu mai mult efect, nu drept, pentru că am văzut că îi place foarte mult”, a declarat Simona Halep pentru FANATIK după meci.

ADVERTISEMENT
Ce s-a întâmplat la fileu între Shuai Zhang și Simona Halep I-am spus 'Să te audă Dumnezeu'!
Ce s-a întâmplat la fileu între Shuai Zhang și Simona Halep I-am spus ‘Să te audă Dumnezeu’!

“Este o revanșă. M-a bătut la Australian Open și Beijing”

Simona Halep a fost foarte relaxată după confruntarea cu Shuai Zhang și a recunoscut că victoria de la Wimbledon a fost o revanșă după înfrângerile de la Australian Open 2016 și Beijing 2016: “Este una dintre cele mai satisfăcătoare victorii pentru mine. Este o revanșă. M-a bătut la Australian Open și la Beijing, am simțit un pic de stres înainte de meci pentru că nu îmi place să joc contra ei. Dar, după acest meci se schimbă situația și pe viitor voi fi mult mai încrezătoare”, a declarat relaxată Simona Halep.

Semifinalele feminine de la Wimbledon 2019 vor avea loc joi. Simona Halep va juca împotriva Elinei Svitolina, în timp ce Serena Williams se va duela cu cehoaica Barbora Strycova.

ADVERTISEMENT
  • 7 WTA este locul ocupat de Simona Halep
  • 1,1 milioane de euro a câștigat Halep pentru calificarea în semifinale