Life

Ce s-a întâmplat la înmormântarea lui Leluţ Vasilescu. Cine a venit să-l conducă pe ultimul drum

Leluț Vasilescu a fost condus pe ultimul drum duminică, 26 iunie 2022. Cine sunt cei care au fost prezenți la înmormântarea celebrului toboșar, membru fondator al trupei Compact.
26.06.2022 | 18:49
Ce sa intamplat la inmormantarea lui Lelut Vasilescu Cine a venit sal conduca pe ultimul drum
Leluț Vasilescu a fost condus pe ultimul drum. Foto: Facebook/ PIXEL PhotoStudio
ADVERTISEMENT

Leluț Vasilescu a fost condus pe ultimul drum de un cortegiu funerar format din familie, prieteni, dar și câțiva fani care și-au dorit să-i aducă un ultim omagiu fostului toboșar al trupei Compact.

Leluț Vasilescu a fost condus pe ultimul drum. Înmormântarea a avut loc la două zile după anunțul decesului

La înmormântarea lui Leluț Vasilescu au fost prezenți familia, prietenii și fanii care și-au dorit să-l mai vadă o dată pe marele artist. De la eveniment nu au lipsit nici foștii colegi de trupă ai toboșarului, conform ariesnews.ro. 

ADVERTISEMENT

Anunțul trist a fost făcut pe 24 iunie, pe Facebook, de către Dorin Lugojan, primarul Câmpiei Turzii. Leluț Vasilescu era cetățean de onoare al orașului și mergea în vizită cu drag ori de câte ori avea ocazia.

leluț vasilescu familie înmormântare
Apropiații i-au adus un ultim omagiu lui Leluț Vasilescu.
Foto: ariesnews.ro

Fostul membru al trupei Compact a încetat din viață după ce ani la rând s-a luptat cu problemele cardiace. În urmă cu câțiva ani, el a suferit și o operație la inimă. Artistul a făcut un șoc miocardic chiar în timpul unui concert susținut la Făgăraș.

ADVERTISEMENT

Cozmin Gușă, mesaj emoționant după moartea lui Leluț Vasilescu

După ce a aflat despre decesul lui Leluț Vasilescu, Cozmin Gușă a transmis un un mesaj emoționant. Cunoscutul om de radio a fost răpus de durere după ce prietenul său s-a stins din viață.

,,Aș vrea să informez pe cei care nu știu că un vechi rocker, poate cel mai vechi în activitate, bateristul trupei Compact, Leluț Vasilescu, cred că cel mai vechi prieten al meu din Câmpia Turzii, a decedat azi dimineață.

ADVERTISEMENT

A avut recidivă la un cancer tratat acum cinci ani. Atât vreau să spun, că era genul de om pe care fiecare vi l-ați dori ca prieten.

Era așa, un om de o veselie debordantă și un bărbat cu suflet de copil. Toți cei care… atât mai spun ca să nu ne întristăm de tot în emisiunea asta…

ADVERTISEMENT

Toți cei care vor să îi aducă un omagiu pot să îl găsească cu trupul neînsuflețit din această seară la capela centrală a Cimitirului Belu, unde duminică la 11:00 va fi și slujba de înmormântare. Dumnezeu să-l odihnească”, a spus Cozmin Gușă, citat de click.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: