News

Ce s-a întâmplat la înmormântarea tinerilor care și-au pierdut viața în accidentul din Vaslui. Ionela și George se pregăteau de nuntă înainte de tragedie

Tinerii care au murit în accidentul din Vaslui au fost conduși pe ultimul drum. Ionela și George aveau programată nunta peste câteva zile.
22.05.2024 | 21:58
Ce sa intamplat la inmormantarea tinerilor care siau pierdut viata in accidentul din Vaslui Ionela si George se pregateau de nunta inainte de tragedie
Ionela și George, înmormântarea tinerilor care și-au pierdut viața în accidentul din Vaslui. colaj Fanatik/ Foto Facebook/ Fii informat Umbrărești
ADVERTISEMENT

Înmormântarea tinerilor care au decedat în accidentul tragic din Vaslui, a avut loc miercuri, 22 mai. Ionela și George au fost conduși pe ultimul drum de părinți și zeci de apropiați ai celor doi.

Tinerii care au murit în accidentul din Vaslui, conduși pe ultimul drum

Dispariția fulgerătoare a acestora a adus o durere imensă în sufletele tuturor. Ionela, în vârstă de 25 de ani, a murit alături de cel care trebuia să îi devină soț peste câteva zile. Se cunoșteau de când erau copii.

ADVERTISEMENT

Duminică, 19 mai, cei doi tineri se aflau pe o motocicletă atunci când au intrat într-un autoturism. Tragedia a avut loc în localitatea Codăești, lângă Iași.  Alături de ei a murit și Irinel, un prieten al cuplului, care era pe un alt motor.

Cele două motociclete au luat foc, iar tinerii nu au avut nicio șansă să se salveze. Toți trei au fost găsiți fără viața, la fața locului, de echipajele de intervenție.  Șoferița mașinii, o tânără de 19 ani, a fost rănită ușor.

ADVERTISEMENT

Șocul a fost extrem pentru familia lui George și a viitoarei soții, mai ales că tinerii urmau să aibă cununia civilă vineri, pe 24 mai. Deși peste două zile ar fi trebuit să fie martorii celui mai frumos eveniment din viața lor, acum cei dragi au fost nevoiți să-i vadă în sicrie.

„Ați fost împreună în această viață,veți fi împreună și în cealaltă”

Zeci de oameni au venit să-i conducă pe ultimul drum pe Ionela și George, scenele fiind greu de descris. Durere, lacrimi și un șir de întrebări fără răspuns pentru părinții tinerilor, care sperau să-i vadă mire și mireasă în câteva zile.

ADVERTISEMENT

Însă, totul s-a năruit în câteva clipe. Prietenii și rudele au lăsat mesaje de condoleanțe în mediul online. „O durere foarte mare! Dumnezeu să-i odihnească în pace.”/ Bunul Dumnezeu să le dea putere părinților să poată duce această grea durere și dor imens ce le va impovăra toată viața.”

„Rămas bun, dragilor… Ionela Bercea și George Vîlcu. Ați fost împreună în această viață,veți fi împreună și în cealaltă.”/ „Împreună și dincolo de moarte!”, sunt doar câteva dintre mesajele cutremurătoare publicate de apropiați.

ADVERTISEMENT

Ionela și George, cei doi tineri din Târgu Bujor, județul Galați, se cunoșteau încă de când erau copii. Ambii erau pasionați de motoarele pe două roți, însă nu știau că tocmai acestea le va aduce sfârșitul.

 

ADVERTISEMENT