Ce s-a întâmplat la Mangalia între candidatul Murad și un echipaj de poliție! Totul a fost filmat. Video

Alexandru Năstase   
în HotNews
27/09/2020, 18:43
Ce s-a întâmplat la Mangalia între candidatul Murad și un echipaj de poliție! Totul a fost filmat. Video GALERIE FOTO
Imagine din timpul incidentului. Sursa foto - captură youtube

FANATIK îți spun ce s-a întâmplat la Mangalia între candidatul Murad și un echipaj de poliție! Concret, conform oamenilor legii, în trafic a avut loc un incident auto, incident petrecut pe raza municipiului.

Primele informații arată că un şofer care a refuzat să se supună controlului auto, la solicitarea unui echipaj de poliţie, a fost raportat de Inspectoratul Poliţiei Judeţene (IPJ) Constanţa.

Întreg evenimentul a fost pus în contextul alegerilor locale în condiţiile în care la un moment dat un candidat a intervenit în incident.

Incident între candidatul Murad și un echipaj de poliție!

”În jurul orei 16,30, duminică, a fost oprit pe raza Municipiului Mangalia un autoturism, condus de un bărbat (…)

(…0 în dreapta aflându-se proprietarul maşinii, iar cei doi au refuzat să le fie controlat autoturismul.

În zonă şi-a făcut apariţia un alt bărbat, candidat la o primărie din judeţul Constanţa, acesta neavând vreo calitate sau legătură cu incidentul respectiv, (…)

(…)drept pentru care în continuare se efectuează verificări pentru stabilirea situaţiei de fapt, conducătorul auto fiind condus la sediul Poliţiei’‘, se arată în comunicatul IPJ.

Conform Agerpres, respectivul candidat la alegerile locale, care şi-a făcut apariţia la locul incidentului, este Mohammad Murad.

Acesta candidează independent în Mangalia, dar este susţinut atât de PSD, cât şi de PMP, pentru funcţia de primar al Municipiului Mangalia.

 

 

Închide ×