Life

Ce s-a întâmplat la nunta Andei Adam. Detaliile care vor surprinde pe toată lumea

Nunta Andei Adam n-a fost deloc una ieftină. Doar pentru cele două rochii purtate de artistă au sărit de 10.000 de euro!
30.06.2024 | 16:06
Ce sa intamplat la nunta Andei Adam Detaliile care vor surprinde pe toata lumea
Nunta Andei Adam, una de vis. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Nunta Andei Adam a fost, fără doar și poate, evenimentul weekend-ului 29-30 iunie 2024! Vedeta s-a distrat pe ritmuri de manele alături de cel de-al doilea ei soț, Yosif Mohaci, până în zorii zilei.

Nunta Andei Adam, spectacol monden!

Cuplul a ales să petreacă într-un club faimos din nordul Bucureștiului, după ce au spus „Da” în fața preotului, cei doi fiind cununați religios la Mănăstirea Cașin.

ADVERTISEMENT

Anda a acordat o atenție deosebită fiecărui detaliu, dorindu-și ca nunta ei să fie una de neuitat. Blondina a declarat, pentru click.ro, în ce a constat meniul: „Am acordat o atenție deosebită și meniului pentru petrecere. Vom avea aperitive pe stil franțuzesc, „Amuse-bouche” (n.r.: în traducere – „încântare a gurii” , este un aperitiv de mici dimensiuni, servit la începutul mesei), pește Halibut, Wellington beef și multe alte delicatese. Și candy barul este tot o combinație între prăjituri românești și franțuzești”.

Ce a atras atenția tuturor a fost rochia ei de mireasă, bătută în cristale. De fapt, ambele rochii au fost spectaculoase, costând-o pe vedetă nici mai mult, nici mai puțin de 12.000 de euro. Andei nu i-a fost deloc ușor să defileze în principala rochie de mireasă, dat fiind că haina cântărea 20 de kilograme.

ADVERTISEMENT

Tort de patru etaje și maneliști de top la petrecere

Artista e obișnuită, însă, cu piesele vestimentare grele, căci are experiență din concertele pe care le-a susținut de-a lungul carierei. Se știe că la fiecare apariție pe scenă, Anda nu a făcut rabat de la ținute care fură ochii și accesorii pe măsură.

O altă atracție de la eveniment a fost tortul, unul pe patru etaje. De asemenea, printre oaspeți s-au numărat câțiva dintre cei mai cunoscuți maneliști de la noi. Prietenul ei, Tzancă Uraganu, a făcut show, așa cum obișnuiește.

ADVERTISEMENT

Spre dimineață, la nuntă și-a făcut apariția cel supranumit multă vreme regelele manelelor, Florin Salam. Au curs cu dedicații și melodii în trend toată noaptea, spre satisfacția nuntașilor și a mirilor.