Life

Ce s-a întâmplat la parastasul de 40 de zile al lui Ion Dichiseanu. Ioana, gest emoționant pentru îndrăgitul actor

Ion Dichiseanu a fost comemorat la 40 de zile după ce și-a pierdut viața. Fiica regretatului actor, Ioana, a făcut un gest de-a dreptul impresionant la parastasul organizat în cimitirul Bellu, unde artistul își doarme somnul de veci.
27.06.2021 | 21:57
Ce sa intamplat la parastasul de 40 de zile al lui Ion Dichiseanu Ioana gest emotionant pentru indragitul actor
Ce s-a întâmplat la parastasul de 40 de zile al lui Ion Dichiseanu. Ioana, gest emoționant pentru îndrăgitul actor. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Ioana Dichiseanu a făcut un lucru emoționant în memoria regretatului actor de film. Ea a amplasat un ecran uriaș la locul de veci al actorului, pe care au rulat constant spectacolele și producțiile care l-au consacrat pe Ion Dichiseanu de-a lungul anilor.

Potrivit antena3.ro, totul a fost amenajat într-un decor de film cu o tematică teatrală. Cortina roșie, specifică spectacolelor, nu a lipsit din peisajul sobru de la parastasul de 40 de zile al regretatului artist, care a încetat din viață la 87 de ani.

ADVERTISEMENT

Ion Dichiseanu, comemorat în cimitir. Cum arată decorul emoționant

În plus, decorul de la comemorarea celebrului actor de film a avut și trimiteri la echipa de fotbal Rapid, sport pe care Ion Dichiseanu l-a îndrăgit foarte mult și pe care l-a practicat în urmă cu ani buni.

„Am jucat fotbal la «pitici» la Rapid. Mi-a plăcut mult sportul în general și fotbalul în special, dar n-am prea avut timp pentru el!

ADVERTISEMENT

În schimb, am fost alături de Rapid tot timpul. Și atunci când eram plecat din țară”, mărturisea marele actor, în urmă cu 2 ani, scrie gandul.ro.

Sursa menționată mai arată că, în fața monitorului a fost amplasată o masă, pe care au fost așezate alimentele specifice unei ceremonii de parastas. Coliva și pasca nu au lipsit din pachetele pe care Ioana Dichiseanu le-a împărțit.

ADVERTISEMENT

Șase preoți au ținut o cuvântare în amintirea celui care a fost Ion Dichiseanu, actorul care a lăsat în urma sa multă durere și suferință în rândul familiei și fanilor.

Pe lângă slujba religioasă, artistul decedat în data de 20 mai 2021 a fost amintit și pentru activitatea excepțională pentru care a muncit o viață întreagă.

ADVERTISEMENT
Imagine de la parastasul lui Ion Dichiseanu
Imagine de la parastasul lui Ion Dichiseanu. Sursa foto: gandul.ro

Ion Dichiseanu, în gândurile și în inima fiicei sale, Ioana

Fiica sa, Ioana, este în continuare răpusă de durere, dar spune că are o legătură specială cu tatăl ei pe care îl visează foarte des. Tânăra spune că a început să ducă la bun sfârșit multe dintre dorințele și misiunile regretatului actor.

„Mi-a apărut în vis în fiecare noapte și mi-a spus niște lucruri, am foarte multe semne și confirmări de la el că este în continuare lângă noi.

Dimineața mă trezeam și chiar treceam la fapte și am reușit să fac niște lucruri pe care el m-a rugat să le fac”, a mai spus Ioana Dichiseanu.

ADVERTISEMENT