Life

Ce s-a întâmplat la priveghiul lui Naomy. Au curs lacrimi grele

Zeci de prieteni au fost prezenți aseară la priveghiul lui Naomy. Artista care s-a stins din viață la 47 de ani va fi înmormântată azi.
13.05.2024 | 11:30
Ce sa intamplat la priveghiul lui Naomy Au curs lacrimi grele
Ce s-a întâmplat la priveghiul lui Naomy. Sursa foto: Pixabay, captură Youtube
ADVERTISEMENT

Ieri seară, toți cei care au vrut să își ia rămas bun de la Naomy au mers la capela Străulești din Capitală. Transgenderul s-a stins din viață în urmă cu câteva săptămâni, pe patul unui spital din Germani.

Înmormântarea lui Naomy va avea loc azi, la cimitirul Străulești din București

Prietenii și apropiații lui Naomy trec prin momente triste. În urmă cu câteva săptămâni, artista s-a stins din viață, iar vestea a fost dată de una dintre cele mai bune prietene de-ale sale.

ADVERTISEMENT

Aceasta a anunțat pe rețelele sociale că Naomy s-a stins din viață pe patul unui spital din Germania. Artista s-a confruntat cu o boală grea, iar medicii au făcut tot posibilul pentru a o salva. Din păcate, finalul a fost tragic pentru Naomy.

Cu doar câteva zile înainte de a muri, Naomy avea planuri mărețe. Împreună cu prietena ei, avea de gând să vină în România. Din păcate, nu a mai avut ocazia de a-și îndeplini visul.

ADVERTISEMENT

Aseară, la capela Străulești din București, a fost o tristețe apăsătoare. Trupul lui Naomy a fost depus pentru ca prietenii și apropiații să își ia rămas bun de la ea. Durerea celor prezenți nu a putut fi descrisă în cuvinte.

Capela Străulești a fost plină de coroane, aduse drept omagiu pentru regretata artistă. Prietenii ei au plâns neîncetat și regretă faptul că își iau adio în acest fel de la Naomy.

ADVERTISEMENT

Procedura de repatriere a lui Naomy a costat 6.000 de euro

În ultima vreme, viața lui Naomy nu a mai arătat deloc așa cum credeau fanii. Artista s-a luptat cu o boală grea, iar perioada de suferință a fost una cruntă.

Azi, Naomy va fi înmormântată la cimitirul Străulești. La fel ca și la priveghiul de noaptea trecută, artista va fi condusă pe ultimul drum de o mulțime de prieteni. Profund îndurerați, tuturor le este greu să se obișnuiască cu ideea că nu o vor mai vedea pe artistă.

ADVERTISEMENT

Naomy s-a stins din viață în urmă cu câteva săptămâni, dar nu a putut fi adusă în țară până nu au fost îndeplinite procedurile de repatriere. Corpul neînsuflețit al vedetei a fost transportat cu o mașină, iar costurile pentru a o aduce în România nu au fost deloc unele mici. Potrivit spynews.ro, a fost nevoie de 6.000 de euro pentru ca Naomy să poată fi înmormântată în România.

De întregul proces de repatriere s-a ocupat o asociație care a păstrat mereu legătura cu persoanele apropiate de Naomy. Cu ajutorul asociației, dar și cu demersurile făcute de familie, artista a putut fi adusă în România și îngropată la ea acasă.

ADVERTISEMENT
Tags: