News

Ce s-a întâmplat lângă casa presupusului criminal din Caracal! Autorităţile au intervenit

26.07.2019 | 15:53
Ce sa intamplat langa casa presupusului criminal din Caracal Autoritatile au intervenit

Scene dramatice lângă casa presupusului criminal din Caracal. O fată a leșinat, iar mai mulți localnici și polițiștii au intervenit să o ajute. Întreaga comunitate locală este îngrozită că au conviețuit în același oraș cu un astfel de om. Părinții și celelalte rude ale fetelor nu mai au nicio putere după ce se confirmă tot mai mult ipoteza crimelor în serie.

O fată a leșinat lângă casa presupusului criminal din Caracal: comunitatea locală este șocată

Purtătorul de cuvânt al Poliției Române, Georgian Drăgan a declarat la Digi 24 că Dincă avea rămășițe de natură umană într-un butoi și că polițiștii au descoperit anumite bijuterii, respectiv inele, care ar fi aparținut Alexandrei Măceșan, fata care a dispărut miercuri fără nicio urmă și cea care ar fi făcut apelul la 112 ieri.

„În butoiul în care au fost găsite aceste rămăşiţe au fost identificate şi bijuterii, respectiv inele, ce par a fi ale fetei dispărute la data de 24 (Alexandra Măceşanu n.r.), dispariţie sesizată pe data de 25. În urma acestor verificări, bărbatul a fost identificat, se află în prezent în custodia noastră şi este audiat”, a declarat Drăgan la Digi 24.

Vecinii lui Gheorghe Dincă din Caracal șocați
Vecinii lui Gheorghe Dincă din Caracal sunt îngroziți. Sursa foto: observator.tv

Priviri înmărmurite pe strada unde locuiește presupusul asasin în serie

Pe strada unde bărbatul își are domiciliul s-a făcut mare forfotă. Toată lumea a ieșit în stradă și asistă îngrozită la ceea ce află de la o oră la alta. Acolo se află mai mulți polițiști și procurori criminaliști, căci aceștia sunt departe de a afla tot adevărul despre aceste caz. Ba mai mult, se speculează că anchetatorii ar fi descoperit cadavrele a patru persoane și nu doar pe ale celor două adolescente de 19, respectiv 15 ani.

Prima fată, Mihaela, a dispărut pe 14 aprilie după ce a fost luată la ocazie de respectivul individ. Cea de-a doua dispariție, a Alexandrei, a fost semnalată miercuri, 24 iulie.