Fotbal international

Coincidenţe! Ce s-a întâmplat în lume când Liverpool a câștigat Champions League

03.05.2018 | 12:18
Coincidenţe! Ce s-a întâmplat în lume când Liverpool a câștigat Champions League
Prințul Charles și Lady Diana s-au căsătorit în 1981, anul în care FC Liverpool a câștigat Cupa Campionilor Europeni

Calificarea echipei FC Liverpool în finala Champions League a adus în prim-plan câteva coincidențe stranii. Ce s-a întâmplat pe plan mondial în momentul în care ”cormoranii” s-au impus în cea mai importantă competiție intercluburi.

Anii 1981 și 2005, în care FC Liverpool s-a impus în Champions League (fosta Cupă a Campionilor Europeni), au adus stranii coincidențe. În respectivii ani, Prințul Charles s-a căsătorit (în 1981 cu Diana, iar în 2005 cu Camilla), iar Biserica Catolică a trecut prin momente delicate (în 1981 Papa Ioan Paul II a fost ținta unui atac armat, iar în 2015 același Papa Ioan Paul II a murit).

Coincidențele îl fac pe Papa Francisc să nu țină cu Liverpool în finala Champions League

Anul 2018 o aduce din nou pe FC Liverpool în finala Champions League, iar Prințul Harry are programată la 19 mai nunta cu Meghan Markle. Ținînd cont că este puțin probabil ca nunta să fie anulată, cel mai probabil, actualul Suveran Pontif, Papa Francisc, va ține cu Real Madrid în finala Champions League din 26 mai, de la Kiev.

FC Liverpool s-a calificat în finala Champions League de la Kiev, chiar dacă a fost învinsă de AS Roma, scor 4-2. “Cormoranii” o vor întâlni pe Real Madrid în ultimul act.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri