Life

Ce s-a întâmplat pe scena SuperStar. Gestul pe care l-a făcut Smiley după ce un concurent a terminat de cântat

Emisiunea SuperStar România a avut parte de un moment mai puțin plăcut pentru unul dintre concurenții care a urcat pe scenă.
18.09.2021 | 22:54
Ce sa intamplat pe scena SuperStar Gestul pe care la facut Smiley dupa ce un concurent a terminat de cantat
Ce s-a întâmplat pe scena SuperStar. Gestul pe care l-a făcut Smiley după ce un concurent a terminat de cântat. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Daniel Șveț a primit o a doua șansă din partea juraților de la Pro TV, după ce a dezvăluit că este puțin răcit. Din păcate, a cântat sub ton, emoțiile punându-și stăpânire pe el.

Participantul de la SuperStar România a început să se simtă brusc rău chiar în fața juraților: Raluka, Marius Moga, Smiley și Carla’s Dreams.

ADVERTISEMENT

Iubitul prezentatoarei Gina Pistol a avut prezență de spirit și a sărit imediat în ajutorul lui Daniel Șveț, care era transpirat și simțea că nu mai poate să respire.

Smiley a sărit în ajutorul unui concurent de la SuperStar România. Ce a pățit participantul

Tânărul le-a mărturisit vedetelor de la masa juriului că se confruntă cu ceva probleme de sănătate, după ce a răcit puțin.

ADVERTISEMENT

Potrivit cancan.ro, candidatul de la SuperStar România s-a emoționant atât de tare încât a suferit un atac de panică. Smiley a fost cel care i-a spus cum să reacționeze.

Daniel Şveţ: „Nu vreau să spun acest lucru, dar eu sunt bolnav”.

Smiley: „Aşază-te pe ceva, stai puțin jos”. 

Daniel Şveţ: „Eu nu fac show”.

Smiley: „Ești bine, vrei să-ți arunc niște apă pe față?”

Daniel Şveţ: „Da, mai cânt și a treia oară. Îmi cer scuze, v-am dezamăgit”.

Raluka: „Ce problemă ai?”

Daniel Şveţ: „Cu 2 zile în urmă am răcit, mi s-a înfundat nasul și nu îmi înțeleg vocea”.

ADVERTISEMENT

Raluka: „Ai făcut un atac de panică”.

Superstar România, un show încărcat de emoție

Show-ul nu le dă emoții juraților pentru prima oară. Carla’s Dreams a fost la un pas să se demaște după ce a început să plângă la SuperStar România.

Cântărețul originar din Republica Moldova a lăcrimat în timpul reprezentației unei tinere în vârstă de 20 de ani. Daniela Bejan este tot de peste Prut ca și artistul.

ADVERTISEMENT

Concurenta a cântat o piesă a lui Edith Piaf, juratul de la Pro TV declarând că i-ar plăcea să cânte în felul tinerei de pe scenă.

ADVERTISEMENT