Fotbal international

Ce s-ar putea întâmpla cu Valentin Mihăilă dacă Parma retrogradează: ”La Milan, la Inter, nu poate să facă față”

11.03.2021 | 19:08
Ce sar putea intampla cu Valentin Mihaila daca Parma retrogradeaza La Milan la Inter nu poate sa faca fata
ADVERTISEMENT

Valentin Mihăilă este extrem de apreciat în Italia, dar ar putea părăsi Parma, în cazul în care echipa nu se va reuși să evite retrogradarea. O fostă glorie a Universității Craiova știe unde i-ar fi cel mai bine.

Achiziționat de Parma la sfârșitul anului trecut, Mihăilă s-a confruntat cu probleme medicale și a suferit o intervenție chirurgicală.

ADVERTISEMENT

Odată recuperat din punct de vedere medical, fotbalistul a fost utilizat constant, iar în ultima etapă a reușit să înscrie și primul gol în Serie A.

Are nevoie de o echipă unde să joace

Fostul mare atacant al Universității Craiova, Sorin Cârțu, nu crede că Mihăilă va rămâne la Parma în cazul în care echipa va retrograda. Oficialul oltean este convins că fostul fotbalist al Universității va face obiectul unui nou transfer.

ADVERTISEMENT

”Mihăilă când a intrat, și-a făcut simțită prezența. El a intrat și și-a scos în evidență calitățile. Poate să fie obiectul unui alt transfer în Serie A, în vară, dacă Parma retrogradează.

Nu la Inter sau Juventus, pentru că nici pentru el nu ar fi bine. Să meargă la o echipă la care să joace, la Verona, Bologna, de exemplu, pentru că poate să joace. La Milan, la Inter, nu poate să facă față deocamdată”, a spus Cârțu, la Look Sport.

ADVERTISEMENT

Parma are șanse mici să evite retrogradarea

Finanțatorul american al Parmei a investit mulți bani de când a preluat clubul, dar gruparea gialloblu este pe marginea prăpastiei. Numai pentru transferurile lui Mihăilă și Man s-au plătit 21,5 milioane de euro.

Cu 12 etape înaintea finalului de campionat, Parma este penultima în clasament, cu 16 puncte și nu a mai câștigat de anul trecut. 18 partide au trecut de la ultimul succes al Parmei (2-1, în deplasare, la Genoa).

ADVERTISEMENT

Matematic există șanse ca echipa să se salveze de la retrogradare, însă defensiva pare să fie punctul nevralgic al Parmei. 52 de goluri a încasat Parma în 26 de meciuri disputate.

ADVERTISEMENT